31 oktober 2018

Innovatie & Duurzaamheid

Business Awards Baronie van Breda 2019

Ondernemingen kunnen zich nú kandidaatstellen

BREDA, 1 november 2018 – Business Awards Baronie van Breda is een awardshow en netwerkevent waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd. Op 26 maart 2019 vindt de tweede editie plaats. Ondernemingen uit onder andere Breda, Oosterhout en Etten-Leur kunnen zich vanaf nu kandidaatstellen om mee te dingen naar de felbegeerde Businessaward.

Goed ondernemerschap is van onschatbare waarde voor een bloeiende regio als de Baronie van Breda. Tijdens de awardshow Business Awards Baronie van Breda wordt ondernemerschap gevierd, worden samenwerkingsverbanden bevorderd en wordt kennis gedeeld. Na een succesvolle eerste editie in 2018, wordt er in 2019 een vervolg gegeven aan Business Awards Baronie van Breda. De tweede editie vindt plaats op 26 maart 2019 in de Grote Kerk Breda.

How smart is your business – Hoe digitaal is uw succes?

Tijdens de awardshow worden aanwezigen getrakteerd op een avondvullend programma met amusement, netwerkmogelijkheden, muziek en culinaire versnaperingen. Er zijn diverse gerenommeerde sprekers en gedurende de avond wordt de Businessaward uitgereikt. Hierin staat het volgende thema centraal: ‘How smart is your business – Hoe digitaal is uw succes?’. Nieuwe technologieën veranderen de wereld en bieden enorme kansen, maar ook bedreigingen. Hierin spelen digitale technologieën een dominante rol. Denk aan artificial intelligence, virtual reality, innovatieve apps, robotics en 3D- printing.

Kandidaatstelling ondernemingen Baronie van Breda

Welke onderscheidende ondernemingen uit de Baronie van Breda voldoen aan het thema en hebben ingespeeld op technologische innovatie? Deze ondernemingen worden opgeroepen om zich van 1 november t/m 15 december 2018 kandidaat te stellen en zo mee te dingen naar de felbegeerde Businessaward. Aanmelden kan via de website www.babvb.nl.

Exposure en media-aandacht

Een vakkundige jury zal de aanmeldingen beoordelen en drie genomineerden selecteren. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de awardshow op 26 maart 2019. Het winnen van de Business Awards Baronie van Breda levert naast eeuwige roem ook volop exposure en media-aandacht op. Het zal bovendien een extra boost geven aan alle betrokkenen en de medewerkers van de winnende onderneming.

Gerelateerd