28 maart 2023

Breda Startup nodigt jou uit!

Kom naar de ACT NOW - ImpactTech Summit for a better tomorrow! Breda Startup nodigt je uit om dit spannende evenement bij te wonen, waar we innovatieve ideeën en oplossingen bespreken voor de grootste uitdagingen van onze tijd.

Het evenement zal plaatsvinden op 23 mei 2023 in Podium Bloos, Breda. En biedt een unieke kans om te netwerken met gelijkgestemde ondernemers en experts uit de industrie. Tijdens het evenement zullen verschillende sprekers hun kennis en ervaring delen over technologie en duurzaamheid en hoe deze samen kunnen worden ingezet voor een betere toekomst.

Mis deze kans niet om geïnspireerd te worden en nieuwe connecties op te doen. Schrijf je vandaag nog in via de knop hieronder.

We kijken ernaar uit je te zien op de ACT NOW ImpactTech Summit!

Koop hier jouw tickets

The ImpactTech event for a better tomorrow


Van gevestigde namen in de technologie tot veelbelovende ondernemers en vernieuwers, de ACT NOW Tech Summit 2023 staat klaar om je te inspireren en jouw volgende grote idee toekomstbestendig te maken. 

Kom op 23 mei naar hét evenement waar technologie en positieve impact op de samenleving samenkomen. Ontdek en ervaar de kracht van innovatieve oplossingen die de wereld van morgen vormgeven en doe mee aan het creëren van een duurzame, inclusieve toekomst.

Hier een enkele highlights uit onze lineup:

Sprekers

Breakouts

Exposanten

Kun je niet wachten om meer te ontdekken over de inspirerende sprekers, boeiende breakouts en innovatieve exposanten die op je wachten bij de ACT NOW Tech Summit? Klik dan snel op de knop hieronder en dompel je onder in het complete programma vol verrassingen en unieke ervaringen. Laat je inspireren!

Klik hier om het volledige programma te ontdekken