6 april 2020

Tech, Ict & SmartTraining & Opleiding

BRAVENTURE GEEFT ONLINE CORONA SUPPORT AAN BRABANTSE STARTUPS

Heb je als startup moeite om de juiste koers te bepalen in deze coronacrisis? Ben je op zoek naar een professionele sparringpartner om kansen te vinden en nieuwe inzichten op te doen? Dan staat Braventure voor je klaar. Of je nu aan het bootstrappen bent of al je eerste funding hebt opgehaald. Braventure is een samenwerkingsverband voor ondersteuning van Brabantse startups. Midpoint Brabant vervult hierin een actieve rol met specifieke expertise van de regio Midden-Brabant.

Hoe werkt het?

Inschrijven

Via deze link  kun je jezelf (en eventueel jouw compagnon) inschrijven voor een 1-op-1 ondersteuningsgesprek met een van de business developers van Braventure. Kies welk tijdstip jouw voorkeur heeft en vul ter voorbereiding in welke vragen jij hebt, zodat onze business developers zich goed kunnen voorbereiden. Uiteraard zijn inschrijvingen volledig kosteloos!

Bevestiging

Vervolgens ontvang je per mail een uitnodiging met daarin ook een link voor een videocall. Je hoeft hiervoor geen applicaties te installeren.

Videocall

Op het door jouw gekozen tijdstip ga je naar de link om de videocall te starten. De gesprekken worden per 30 minuten ingepland. Mocht je langer nodig hebben, dan kun je later altijd nog een extra tijdvak reserveren.

Informatie rondom corona

Op dit moment zijn er veel instanties die jou als startup zo goed mogelijk van de meest actuele informatie kunnen voorzien als het gaat om deze coronacrisis, waaronder:

Bron: https://www.midpointbrabant.nl/

Gerelateerd