Ga terug

8 februari 2018

Leisure & Cultuur

Brandweerman Sam redt het circus in Theater De Blauwe Kei

Op zondagmiddag 18 februari staat Brandweerman Sam in Theater De Blauwe Kei. Deze familievoorstelling over kinderheld brandweerman Sam zit vol vrolijke muziek, dans en humor. De voorstelling begint om 14.00 uur in de grote Theaterzaal van Theater De Blauwe Kei op CHV Noordkade.

Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, is ook dit jaar te zien in Theater De Blauwe Kei met zijn gloednieuwe familievoorstelling; Sam redt het circus. Dit keer komt het circus naar Piekepolder. De circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed te komen als brandweer of circusartiest naar de voorstelling. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet. Daarnaast ontvangen alle kinderen na afloop een Junior Cadetten diploma.

Voorafgaand aan de voorstelling brengen de collega’s van Sam, de vrijwilligers van de Veghelse Brandweer, met een échte brandweerwagen een bezoek aan De Blauwe Kei. Vanaf 13.00 uur kunnen  bezoekers een kijkje nemen in de brandweerwagen en op de foto gaan met de brandweermannen.

Gerelateerd