23 september 2022

Financieel & Juridisch

Brabant Business Panel

Doet u ook mee met het Brabant Business Panel? Als kenner van uw sector kunt u bijdragen aan het vergroten van de kennis over de economie voor Brabantse beleidsmakers.

Met de uitkomsten van de periodieke vragenlijst verkrijgt jouw bedrijf, de economic boards en de Provincie Noord-Brabant sneller inzicht in nieuwe ontwikkelingen. Zo kan er sneller en gerichter ingespeeld worden op de behoeften van de Brabantse economie. Het invullen van de korte vragenlijst kost ca. 10 minuten tijd. Wilt u met uw kennis ook bijdragen om de economie van Noord-Brabant te verbeteren? 

Start de vragenlijst: https://lnkd.in/emt3yHDr

Het Brabant Business Panel is een initiatief van Provincie Noord-BrabantBrabantAdvies (Sociaal-Economische Raad Brabant), Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)Brainport DevelopmentMidpoint Brabant, Economic Board West-Brabant (REWIN West-Brabant) en Tilburg University.

De periodieke vragenlijst wordt verzorgd door onderzoeksbureau DIMENSUS beleidsonderzoek uit Breda. Alle verkregen antwoorden worden uiterst vertrouwelijk behandeld, geanonimiseerd en alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Deze worden niet gedeeld met derden.