Partner

3 februari 2021

Leisure & Cultuur

Boutique Hotel Rijks te Goes opent haar deuren!

Boutique Hotel Rijks ontvangt op vrijdag 5 februari 2021 haar eerste gasten. Dit nieuwe Kloeg Collection hotel op 4-sterreniveau beschikt over 35 hotelkamers, 5 bijzondere suites, een ontbijtrestaurant en een Honesty Bar. 

Rijksmonument wordt luxe hotel

TEAM Concepts, onderdeel van TEAMforREAL, ontwikkelde het Rijksmonumentale ‘Oude Manhuis’ in het hart van Goes tot een bijzonder boutique hotel. Dit bijzondere pand met aan de achterzijde de sfeervolle ‘manhuistuin’ is door Bouwgroep Peters volledig verbouwd en getransformeerd tot een comfortabel stadshotel. Alle hotelkamers en hotelsuites in Boutique Hotel Rijks werden door zusterbedrijf TEAM Leisure in een maand tijd succesvol verkocht aan particuliere beleggers. 

Niet een kamer is hetzelfde

Het boutique hotel telt in totaal 40 kamers waarvan er niet één hetzelfde is. Kenmerkend zijn de ruime suites (oplopend tot 60m2), waar je er in twee vanuit bed in een vrijstaand bad stapt. Het rijks monumentale pand stamt uit 1655 en dit zie je terug in de klassieke elementen zoals de royale entree, het behoud van balken in het zicht, de oorspronkelijke gele wandtegels op de begane grond en deuren met een hoogte van nauwelijks 1,70 meter. Er is bewust besloten om geen restaurant met lunch en diner functie toe te voegen aan deze locatie. Goes staat bekend om haar goed aangeschreven horecagelegenheden.

Naar verwachting zal het hotel met name accommodatie bieden aan zakelijke en toeristische gasten die Goes als city-trip bezoeken. Om deze gasten goed te kunnen bedienen biedt Hotel Rijks overnachting inclusief ontbijt aan. In de ontbijtzaal genieten gasten straks van een gezond en uitgebreid ontbijtbuffet. De ideale uitvalsbasis voor hotelgasten die na het ontbijt de stad in gaan. Bijzonder onder de faciliteiten is onze ‘Honesty bar’. Het is een bar zonder toezicht van personeel waar registratie van consumptie aan de gast wordt overgelaten. Gasten vullen op het bijgesloten formulier in wat zij nuttigen. Het assortiment bestaat uit frisdranken, sappen, bieren en wijnen. Daarnaast is het binnenkort mogelijk om een fiets te huren en vanuit de stad de nabije omgeving te ontdekken. 

Proefslapen voor een aantrekkelijke prijs 

Exploitant Michel Kloeg van Kloeg Collection: “Vanzelfsprekend hadden we de opening met een gezellig samenzijn willen organiseren, echter laten de huidige omstandigheden dit helaas niet toe. Om deze mijlpaal toch te vieren is iedereen vanaf vrijdag 5 februari t/m donderdag 11 februari van uitgenodigd om te komen proefslapen.” Tijdens deze soft-opening worden alle door de Rijksoverheid bepaalde richtlijnen opgevolgd. Zo dient het ontbijt op de hotelkamer gebruikt te worden. 

Een overnachting in een kamer inclusief ontbijt wordt u aangeboden voor €25,- per persoon per nacht met een maximum van 2 nachten. Er wordt u een kamer toegewezen op basis van beschikbaarheid. Heeft u voorkeur voor één van de vijf unieke suites, dan bieden wij u dit aan voor €50,- per persoon per nacht.

Reserveren verloopt per e-mail (info@hotelrijks.nl) en telefoon +31 (0)113 289300 onder vermelding van de proefslaap-actie. U kunt tot en met donderdag 11 februari gebruik maken van deze aanbieding.