14 september 2022

Retail & Marketing

Bergopwaarts gaat duurzame samenwerking aan met onderhoudsbedrijven Caspar de Haan, Manders Totaal en Dusol Vastgoedonderhoud

Op dinsdag 13 september ondertekenden woningbouwvereniging Bergopwaarts samen met de onderhoudsbedrijven Caspar de Haan, Manders Totaal en Dusol Vastgoedonderhoud een meerjarige overeenkomst voor de uitvoering van het schilderwerk voor de woningen. Bergopwaarts en de onderhoudsbedrijven werken vanaf nu samen volgens de methode Resultaatgericht Samenwerken (RGS).
Met als doel betere resultaten voor klanttevredenheid, kostenefficiency en kwaliteit van het werk.

Resultaatgericht Samenwerken (RGS)
Bij RGS werken alle partners samen aan de beste investeringen in vastgoed en de slimste onderhoudsaanpak. Efficiënte bedrijfsprocessen en continu verbeteren staan bij RGS centraal. Zo houden we de kosten laag en de prestaties hoog. Leerervaringen uit vorige projecten passen we toe bij nieuwe projecten. Er worden ‘resultaatafspraken’ gemaakt in plaats van de traditionele inspanningsverplichting. We gaan met elkaar het gesprek aan en geven elkaar de ruimte om de beste methode uit te zoeken.

Tevreden huurders
We meten de ervaringen van huurders over de kwaliteit en de uitvoering van de werkzaamheden. Gezamenlijk bekijken we waar het beter kan. Door RGS werken alle partners samen aan een hogere huurderstevredenheid.

Toekomst
RGS maakt onderdeel uit van de professionalisering van de inkoop bij Bergopwaarts. De ervaringen van deze samenwerking zet Bergopwaarts in bij een uitbreiding van RGS naar andere vakgebieden bij onderhoud en verbetering.