Ga terug

3 mei 2019

Lifestyle

Beleef de finale van het Eurovisie Songfestival LIVE bij Kinepolis op 18 mei

Wil jij de finale van het Eurovisie Songfestival op zaterdag 18 mei live meemaken in een bioscoop? Dat kan! Kinepolis vertoont in een aantal bioscopen de grote finale op het witte doek. En of onze eigen Duncan Laurence nu meedoet of niet; smullen doe je sowieso! Kinepolis trakteert namelijk op popcorn!

Hopelijk doet Duncan Laurence met zijn prachtige Arcade op 18 mei mee met de finale van het Eurovisie Songfestival, zodat jij met je vrienden en familie extra uit je dak kunt gaan. Door Kinepolis en AVROTROS beleef je de avond intens mee; namelijk op een mega bioscoopscherm en in het beste beeld en geluid dat je van Kinepolis gewend bent. Maak je geen zorgen over de lange zit, want de heerlijk ruime stoelen van Kinepolis wil je na deze avond het liefste mee naar huis nemen! Reserveer snel je tickets De kaartverkoop start op 9 Mei om 09:00 uur. Leden van AVROTROS kunnen hun plaatsen in de bioscoopzaal nu al reserveren via de website van AVROTROS. Wil jij zeker zijn van een plekje in de bioscoop bij jou in de buurt, wees er dan snel bij, want op = op! Praktische info:

  • Wat: Eurovisie Songfestival finale 2019 - Tel Aviv

  • Wanneer: zaterdag 18 mei

  • Aanvangstijd(en): 20:00 uur

  • Start Film: 20:30 uur Speelduur: +/- 225 min. (live uitzending)

  • Ticketprijs: € 5,- (inclusief popcorn) Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Enschede, Groningen, Hoofddorp en Jaarbeurs Utrecht

  • Meer info

Gerelateerd