Ga terug

10 april 2018

Leisure & CultuurTraining & Opleiding

Atout France lanceert Nederlandstalige website voor de zakelijke reiziger

Speciaal voor alle contacten in de zakelijke wereld voor meetings, incentives, congressen en events is deze week een Nederlandstalige site online gegaan met praktische en inspirerende informatie over Frankrijk als gastland:nl.meeting.france.fr/nl.

Tot voor kort bestond deze site al wel in het Engels, maar de toenemende vraag naar advies over Frankrijk als zakelijke bestemming rechtvaardigt een Nederlandse versie volledig, aldus de French Convention Bureau van Atout France, in Amsterdam. Want niet alleen is Frankrijk de top toeristische bestemming in de wereld, volgens de meest recente ICCA ranking staat Parijs nummer 1 onder de steden wereldwijd.

Voor zakelijke bijeenkomsten en events van wereldklasse De site biedt een compact en goed onderbouwd overzicht van alles wat Frankrijk de laatste jaren steeds aantrekkelijker maakt voor de MICE-sector. Zoals de uitstekende toegankelijkheid, bereikbaarheid en infrastructuur, maar ook de altijd verrassende landschappen, de vele steden en de unieke locatieportefeuille zorgen voor onvergetelijke bijeenkomsten. De vele hippe en luxe hotels en venues,  de monumenten en de imposante kastelen, abdijen en musea overal in het land: het zijn en blijven exclusieve venues van wereldklasse. Tel daarbij op de vele ludieke incentive-  en culturele activiteiten en de zeer befaamde gastronomie die van Frankrijk een uitstekende MICE bestemming maken.

Duurzaamheid en activiteiten Ook de toenemende aandacht van de Franse toeristische partners voor duurzaamheid lijkt in de smaak te vallen bij de Nederlandse markt. Net als het feit dat het land ieder jaar weer bol staat van de festivals en sportevents waarbij kan worden ingehaakt.  Check de uitgebreide evenementenkalender op de site.

Een praktisch startpunt Vanaf de site kan eenvoudig worden doorgeklikt naar de informatie van onder andere hotelketens, congrescentra, incentive-aanbieders en vervoerders als AirFrance/KLM, SNCF en NS.

Voor persoonlijk advies over Frankrijk als zakelijke bestemmingen staat de French Convention Bureau van Atout France klaar:

**Diana KLINKENBERG ** diana.klinkenberg@atout-france.fr +31 20 53 53 011

Jojanneke KRAMER jojanneke.kramer@atout-france.fr +31 20 53 53 014

Gerelateerd