Partner

11 juni 2021

Retail & Marketing

Arvas introduceert Showa CHEMREST

Bij handbescherming tegen chemische risico’s is kennis essentieel. SHOWA lanceert daarom een volledig chemische beschermingsservice: het CHEMREST platform.


Chemische risico’s stoppen niet aan het oppervlak. Het neutraliseren ervan vereist de nodige aandacht, up-to-date kennis en de juiste beschermende maatregelen. SHOWA combineert ongeëvenaarde expertise in chemie en chemisch bestendige materialen met de beste handschoenproductieprocessen, zodat een compleet en uitgebreid beschermingsplatform tegen chemicaliën beschikbaar is.

 

CHEMREST maakt het voor veiligheidsprofessionals eenvoudiger om de uitdagingen van chemisch bestendige handbescherming aan te gaan door een volledig assortiment van producten, hulpmiddelen en tools voor chemische bestendigheid, op één platform aan te bieden. Gebaseerd op meer dan 70 jaar productproeven, markt- en klantenonderzoek en de gezamenlijke ervaring van onze ruim 6.000 werknemers wereldwijd, biedt ChemRest drie belangrijke servicepijlers die bedoeld zijn om verwondingen door chemicaliën te beperken.

  • Voorlichting: het verstrekken van up-to-date kennis, expertise en tools

  • Beoordeling: het beoordelen van specifieke behoeften en het testen van bestaande handschoenen

  • Uitrusting: het bieden van de meest geschikte en performante handschoen voor iedere  gewenste toepassing

Bij de lancering van CHEMREST, introduceert SHOWA tevens een productenreeks chemisch bestendige handschoenen. Elke handschoen is verkrijgbaar in verschillende maten, lengtes en diktes.

Brands for Progress

SHOWA is één van de sterke merken van ARVAS. Arvas is exclusief importeur van Showa in Nederland. Arvas levert een top assortiment met uitgebreide ondersteuning van A-merken op het gebied van o.a. tapes, werkhandschoenen, kleding, non-paint artikelen en (textiel)transfers aan de professionele groothandel. Stuk voor stuk merken die het verschil maken op het gebied van kwaliteit, efficiëntie, veiligheid, innovatie en duurzaamheid. Met een betrouwbare service en snelle leveringen in combinatie met uitgebreide ondersteuning aan de klanten zoals marketingprogramma’s, winkelinrichting, schappenplannen, verkoop ondersteuning en logistieke ontzorging maakt Arvas het verschil.

Meer informatie of advies op maat?

Neem dan contact op via 088 – 46 46 300 of sales@arvas.com. De medewerkers van Arvas adviseren graag over de mogelijkheden.

 

Partner