Partner

23 juli 2021

ZeelandLeisure & Cultuur

Al vóór de officiële start verkoop run op hotelsuites van Boutique Hotel Helder te Renesse

Aanstaande zaterdag 24 juli start TEAM Leisure met de verkoop van 16 zeer luxe hotelsuites in het nieuw te realiseren Boutique Hotel Helder in Renesse. Zodra de datum voor de start verkoop bekend werd gemaakt, meldde diverse geïnteresseerden zich om hun voorkeur door middel van een optieovereenkomst veilig te stellen. Thans zijn er nog een aantal zeer aantrekkelijke hotelsuites beschikbaar.

“Investeren in recreatief vastgoed is erg populair”, zo vertelt Alexander Snoodijk van TEAM Leisure. “Bij dit soort investeringen kan men namelijk rekenen op 4-5% nettorendement, iets dat bij banken al lang verleden tijd is. Daarbij biedt deze investering ook nog eens ‘sociaal rendement’, of te wel, 6 weken eigen gebruik én plezier. Deze combinatie maakt het interessant om vermogen te beleggen in recreatief vastgoed, zo merken wij nu ook weer bij ons nieuwste project in Renesse. Inmiddels zijn er diverse hotelsuites verkocht en ook nog een aantal beschikbaar; indien mensen interesse hebben adviseren wij hen dit snel kenbaar te maken bij ons. Ook is het mogelijk om - alléén na expliciete aanmelding via info@teamleisure.nl of telefoonnummer 088 1900 222 - een bezoek te brengen aan de locatie (Hogezoom 139, Renesse) op zaterdag 24 juli tussen 10.00 - 13.00 uur tijdens de start verkoop.”

Van populair Visrestaurant naar luxe boutique hotel
Boutique Hotel Helder wordt gerealiseerd op de locatie van het huidige Visrestaurant Helder in het centrum Renesse, op steenworp afstand van zee, strand en duinen. Direct na het zomerseizoen van 2021 wordt gestart met de transformatie van het gebouw. Het nieuwe Boutique Hotel biedt plaats aan 16 zeer luxe hotelsuites, een comfortabele lobby, lounge en intieme privé-tuin. Het project wordt ontwikkeld door TEAM Concepts en de bouw is in handen van Aannemingsbedrijf Fraanje.

Dit maakt Boutique Hotel Helder extra bijzonder
Naast een fantastische locatie, zeer smaakvol interieurdesign, pure luxe en comfort, een aantrekkelijk nettorendement én succesvolle verhuur en exploitatie door Kloeg Collection heeft Boutique Hotel Helder nog 'iets extra's', namelijk hospitality-echtpaar Irene en René Oudesluijs-Bijkerk, tevens huidige eigenaren van Visrestaurant Helder. Irene en René zorgen dat het de toekomstige hotelgasten werkelijk aan niets ontbreekt. Een heerlijk Zeeuws ontbijt met lokale streekproducten, bijzondere amuses en hapjes in de lounge of suite, alles is mogelijk. Als echte ‘personal assistents’ maken ze een verblijf zo aangenaam mogelijk en compleet zorgeloos. Of het nu gaat om een onvergetelijke excursie of om een top-winkel-tip. Boutique Hotel Helder is een unieke combinatie en joint venture tussen Kloeg Collection en Irene en René Oudesluijs-Bijkerk.