9 januari 2024

Tech, Ict & Smart

AIMAZE verwacht met AI krapte in de arbeidsmarkt te verminderen.

Met een missie om de krapte op de arbeidsmarkt aan te pakken, kondigt AIMAZE trots haar lancering aan. Als een innovatief uitzendbureau gespecialiseerd in de inzet van digitale medewerkers, belooft AIMAZE een revolutionaire verschuiving in de wijze waarop bedrijven operationele taken benaderen.

Deze digitale medewerkers, ontworpen om te functioneren als menselijke collega's, zijn in staat tot wel 80 procent van de taken van een reguliere medewerker te volbrengen voor maar 20 procent van de kosten. Digitale medewerkers, ook wel bekend als multitasking bots, zijn uitgerust met geavanceerde kunstmatige intelligentie en RPA (Robotic Proces Automation). Digitale medewerkers kunnen een breed scala aan taken uitvoeren, variërend van administratieve taken tot klantenservice en meer.

Ze zijn geprogrammeerd om complexe processen te automatiseren en opereren met een snelheid en precisie die verder gaat dan menselijke mogelijkheden. Vanaf januari zullen er digitale medewerkers op het gebied van sales, marketing en HR beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er al diverse aanvragen binnen voor “op maat” gemaakte digitale medewerkers. Door gebruik te maken van digitale medewerkers kunnen bedrijven aanzienlijke kostenvoordelen behalen, terwijl ze tegelijkertijd de operationele efficiëntie verbeteren. Het verminderen van handmatige taken stelt menselijke medewerkers in staat om zich te richten op hoogwaardige, strategische taken die waarde toevoegen aan de organisatie.

AMAZE zal een breed scala aan sectoren bedienen, waaronder B2B en overheid. Met een team van experts op het gebied van kunstmatige intelligentie en geavanceerde automatisering, kan AIMAZE ook maatwerkoplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke organisatie. "We zijn verheugd om AIMAZE te introduceren als het eerste uitzendbureau voor digitale medewerkers", aldus Jelte Schuurmans, oprichter en CTO van AIMAZE. "Met onze geavanceerde technologie zullen we organisaties helpen om kosten te besparen en de operationele efficiëntie te verbeteren. We zijn er trots op om de pioniers te zijn in deze spannende ontwikkeling in de arbeidsmarkt." AMAZE gaat bedrijven ondersteunen bij de integratie en optimalisatie van digitale medewerkers binnen hun bedrijfsprocessen. Voor meer informatie over AIMAZE en de diensten die zij bieden, kunt u terecht op www.aimaze.nl of neemt u contact op via info@aimaze.nl.

Over AIMAZE
AIMAZE fungeert als een uniek uitzendbureau voor digitale medewerkers. AIMAZE helpt bedrijven door het doolhof van AI met de inzet van digitale medewerkers en expertise. Opgericht en ondersteund door een team van AI-experts onder aanvoering van Hans en Jelte Schuurmans, heeft AIMAZE het doel om door de inzet van digitale medewerkers organisaties efficiënter en effectiever te laten werken. AIMAZE verwacht hiermee een bijdrage te leveren aan het verminderen van de krapte op de arbeidsmarkt.