30 augustus 2023

Tech, Ict & Smart

Acquisitie in de metaalsector: Metaalcenter Driessen, Brinkman Special Products en Abrahams Metaalbewerking bundelen krachten

Metaalcenter Driessen (MCD), Brinkman Special Products (BSP) en Abrahams Metaalbewerking (AMB) kondigen met trots aan dat zij vanaf 24 augustus 2023 gezamenlij k verder gaan onder één overkoepelende organisatie:

Metaalcenter Driessen Groep B.V. Deze acquisities combineren de capaciteit en expertise van de drie bedrij ven, en biedt hun klanten een breder dienstenaanbod. Stefan van Strien, één van de bestuurders, deelt zij n enthousiasme over deze ontwikkeling: “Deze acquisitie is meer dan alleen het combineren van drie bedrij ven. Het refl ecteert een gedeelde visie, complementaire vaardigheden en de gezamenlij ke ambitie om onze klanten het allerbeste te bieden in de metaalsector. Door onze krachten te bundelen, zetten we een grote stap naar een toekomst vol innovatie en groei.”

Over de bedrijven
• Metaalcenter Driessen (MCD) in Weert (ca. 20 medewerkers) is dé specialist op het gebied van plaatwerk en buislaser gesneden producten, uitgevoerd in enkelstuks en kleine series.

• Brinkman Special Products (BSP) in Apeldoorn (ca. 10 medewerkers) doet vergelijkbare bewerkingen aan plaatmateriaal, maar zit in een ander marktsegment (Retail) en heeft een aantal eigen producten, die momenteel een hoge afname garanderen.

• Abrahams Metaalbewerking (AMB) in Weert (ca.15 medewerkers) bevindt zich qua productlocatie
hemelsbreed een paar 10 meter van MCD. Wij dt haar productie volledig aan draai- en freesactiviteiten (CNC-machinepark, zgn. verspaning).