Partner

15 december 2022

40 jaar WTC/e Brainport

Laat u inspireren en ontdek de wereld in het WTC/e Brainport E-zine

Met veel plezier presenteren wij het eigentijdse online magazine met als doel verbinden, kennisdelen, maar bovenal inspireren.

Zo neemt Lars van der Hoorn u mee in de plannen van WTC/e Brainport. De wereld aan tafel en Brainport Meets the World. Verbinden als key-word voor het netwerk nieuwe stijl.

Maar laat u ook inspireren door Jeroen Dijsselbloem, Burgemeester van Eindhoven en voorzitter van de Stichting Brainport. Als geen ander onderschrijft hij het belang van de Brainport regio. En ziet daar ook een belangrijke rol weggelegd voor de overheid en in het bijzonder ‘zijn’ Eindhoven.

Peter Wennink, CEO ASML, sluit daar bij aan als hij de ambities van ASML toelicht en benadrukt dat deze ‘global player’ ook een ‘good neighbour’ wil zijn. Want prettig wonen, werken en recreëren in de Brainport Regio is de basis voor een gezond ondernemersklimaat.

De ondernemers zijn immers de drijvende krachten achter het succes van de regio. Daarom hebben we ook onze leden in het magazine een podium gegeven. ‘Voor en door de leden’ loopt als rode draad door het magazine.

Wij hopen dat u zich als lezer dan ook herkent in deze ondernemers door wie ze zijn en wat ze doen. Maar bovenal hoe ze het doen. Hoe ze elke dag bezig zijn van hun bedrijf een succes te maken. Net als u.

Klik hier voor het E-zine

Wij wensen u dan ook veel leesplezier

Lianne van den Boogaard en Dian Loomans