30 juli 2021

Leisure & Cultuur

Het TOP Jongerenorkest Ad Hoc geeft een concert bij Best Golf & Countrty Club op zondag 1 augustus a.s. om 14.00 uur (onder voorbehoud van de weersomstandigheden).

Het Ad Hoc orkest reist het aankomend weekend naar de Brainport regio. Op de fraaie buitenlocatie van Best Golf & Country Club bieden de 50 talentvolle jongeren een bijzonder concertprogramma aan.

Adres: Golflaan 1, 5683 RZ Best

Breng een klapstoel mee als je wilt genieten van dit bijzondere muzikaal samenzijn.

Jongerenorkest Ad Hoc

Het Ad Hoc orkest staat voor verrichte muziek, prachtig repertoire en bijzondere concerten. Stichting Vakantieorkest Ad Hoc is in alle opzichten grensverleggend. Het harmonieorkest promoot de Nederlandse blaasmuziek en bestaat slechts 10 dagen per jaar. Educatie en culturele uitwisseling staan ​​​​​​​​daarbij hoog in het vaandel. Dit alles gebeurt in een korte professionele sfeer, vaak beginnende vriendschappen voor het leven ontstaan.

Vakantieorkest Ad Hoc bestaat uit jonge ontstaan ​​uit heel Nederland. Onder leiding van repetities worden zij in 6 intensieve dagen klaargestoomd voor een concertreis in Nederland. Aan de jonge musici wordt de kans geboden zich in het vakantieseizoen verder te bekwamen in instrumentbeheersing en orkestspel. Culturele uitwisseling is een belangrijk tweede doel daarom bevat het repertoire van Ad Hoc beide Nederlandse composities maar ook werken van buitenlandse componisten.