Partner

25 februari 2021

Leisure & CultuurZeeland

“Oesterdam: Een unieke alles-in-één locatie”

In de rubriek ondernemer/bedrijf in beeld bevraagt Brabant in Business verschillende ondernemers en bestuurders. Deze week een exclusief interview met Oesterdam. Een bedrijf dat alle gasten een unieke ervaring bied.

Door de jaren heen is Oesterdam uitgegroeid tot een volwaardig resort met prachtige voorzieningen en luxe accommodaties.

Wie op zoek is naar rust en ruimte te midden van de natuur, vindt dat allemaal op ons luxe resort in Tholen. Het resort beschikt over unieke villa’s aan het water of aan de bosrand en smaakvol ingerichte, luxe suites met ieder een prachtig uitzicht. De Marina Beachclub, gelegen in het hart van het resort beschikt over een uniek à la carte restaurant, businessrooms, eventroom, 34 luxe suites, een wellness area, voorzieningen voor de jachthaven en een fietsverhuur. De unieke ligging, het omringende water en de stijlvol ingerichte ruimtes maken Oesterdam Resort extra bijzonder.

1. Wat maakt Oesterdam uniek?

Wat Oesterdam uniek maakt is het alles-in-één concept. Alle faciliteiten zijn aanwezig om werkelijk alles op één locatie te plannen. Oesterdam heeft een passie voor het creëren van unieke events compleet met diner, activiteiten of een overnachting.


2. Hoe kijkt Oesterdam tegen zijn gasten aan?

Ondanks dat onze faciliteiten het afgelopen jaar beperkt geopend waren wisten de gasten ons toch nog te vinden. Hier zijn we erg dankbaar voor.
Binnen de mogelijkheden hebben we deze gasten toch nog de Oesterdam beleving kunnen bieden en waren de reacties zeer positief.

3. Hoe houdt Oesterdam  zichzelf draaiende in de corona tijden?

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen vanuit de Nederlandse Overheid. Door de regelmatig wisselende maatregelen zijn wij soms genoodzaakt enkele faciliteiten direct te sluiten of diensten te moeten staken. Wij proberen zo flexibel mogelijk om te gaan met de situatie en ten alle tijden onze beste service aan te bieden. We brengen het Oesterdam gevoel daarom graag op 1,5 meter afstand en met aanpassingen in onze faciliteiten.

4. Wat verwacht Oesterdam als de lockdown is opgeheven en alle faciliteiten weer open mogen gaan?

We verheugen ons op de tijd dat alle faciliteiten weer mogen openen en we weer met zijn allen samen mogen komen. Ons enthousiaste team staat klaar om al onze gasten weer te mogen ontvangen.

5. Waar hoopt Oesterdam over vijf jaar te staan?

Oesterdam blijft altijd in ontwikkeling. De komende periode worden op het resort de puntjes op de i gezet. Recent hebben we ons laatste kavel verkocht en zal eind 2021 het resort volledig opgeleverd zijn. We hebben twee jaar geleden de stap gemaakt om als zelfstandig verhuurlabel verder te gaan. We hopen over 5 jaar dit label verder uitgebreid te hebben met nieuwe concepten.