24 januari 2023

Tech, Ict & Smartblog

*BELANGRIJK* Waarom jij in 2023 MOET beginnen aan zonnepanelen! 4 Life Changing Voordelen van zonnepanelen!

Zoals vele economen en Sigrid Kaag al zeiden.., zal 2023 een financieel lastige jaar worden.. Alles zal duurder worden, waaronder het boodschappen, gas en de energierekening.. Daarom is het nu van essentieel belang om DIT bericht te lezen!

Voordeel 1: Je bespaart véél geld!
Gasprijzen stijgen.., Energieprijzen stijgen… Het wordt een drama! Zonnepanelen zijn in dit geval onze redders in nood!

Dit heb je waarschijnlijk al wat vaker gehoord… Maar het is echt zo!

De zon geeft namelijk gratis energie aan ons allemaal! Weet je waarom het de investering echt waard is..? Je hebt namelijk binnen 10 jaar je geld al terugverdiend! Het is de investering dus méér dan waard!

Voordeel 2: Je helpt moeder natuur…
Onze eigen aardbol hebben wij jarenlang vervuild..! Het is nu dus echt tijd voor een verandering! Zonnepanelen spelen daar een grote rol in.., aangezien het een duurzame vorm van een energie opwekken is! Stop dus met het vervuilen van onze enige en prachtige milieu., en maak meer gebruik van wat moeder natuur ons heeft geschonken!

Voordeel 3: SUBSIDIE!!
De overheid beloont mensen de mensen die meehelpen met het verschonen van onze milieu! Dit doen ze door middel van heerlijke subsidies! Natuurlijk verschilt het bedrag per gemeente.., maar jij kan er zeker vanuit gaan dat je een subsidie kan krijgen! (Vraag voor de zekerheid toch aan jouw gemeente hoeveel dit in totaal is!)

Voordeel 4: Teruglevering van ‘extra opgewekte’ energie
Hier ben je waarschijnlijk niet bekend mee.., maar het kan zijn dat jouw zonnepanelen iets te veel energie hebben opgewekt. In dat geval kan je dat zelfs aangeven bij jouw aanbieder, die extra opgewekte energie terug krijgen EN zelfs een vergoeding ervoor krijgen!!

Op deze manier maak jij optimaal gebruik van jouw zonnepanelen en betaal je alleen voor de energie jij daadwerkelijk hebt gebruikt!

Wacht niet langer.., en switch vandaag nog naar zonnepanelen!