WeGa Buitenaf

Twee gebroeders met een passie

Welkom bij WeGa, het ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in tuin- en timmerwerken. Wij realiseren tuinaanleg, bestrating en timmerwerk met een focus op vakmanschap en vertrouwen. In onze webshop bieden wij tevens handige zelf(op)bouw pakketten aan.

Als veelzijdig bedrijf nemen wij graag al uw tuin- en timmerwerkzaamheden uit handen. Onze expertise strekt zich uit tot diverse kleine grondverzetmachines, waardoor zelfs de kleinste tuinen geen belemmering vormen voor onze werkzaamheden. Wij hechten veel waarde aan communicatie en streven ernaar om heldere afspraken na te komen, want bij WeGa geldt: afspraak is afspraak!

WeGa is opgericht in 2020 door Wesley, toen al met vast bedachten raden dat zijn broer Gabriël zich bij het bedrijf zou voegen. Als vakbroeders voor ambachtelijk vakwerk in de tuin zijn Wesley en Gabriel de drijvende kracht achter WeGa. Beiden zijn afgestudeerd timmerman in België. Wesley met specialisatie Ruwbouw en Gabriël met specialisatie Meubelmaker, wat hen unieke vaardigheden geeft in het luxere segment van tuin- en timmerwerken.

Samen vormen Wesley en Gabriël WeGa, waarbij zij al enkele jaren met passie en ervaring aan diverse projecten en tuinen werken. Met vakmanschap en kennis realiseren zij complete tuinen en timmerwerken, waaronder schuttingen, vlonders, overkappingen, tuinhuisjes, bestrating en meer. Bij WeGa kunt u zelfs complete zelfbouwpakketten bestellen. Wij staan garant voor vakwerk en bieden vertrouwen in al onze diensten.

WeGa levert complete tuinprojecten af met een streven naar perfectie, creativiteit en een hoog afwerkingsniveau. Elk project wordt kant-en-klaar opgeleverd, inclusief tuinontwerp, bestrating, schutting, tuinhuisje, overkapping, poorten en vlonders. Bovendien biedt WeGa duurzame tuinhuizen die klanten zelf eenvoudig kunnen monteren. Deze zijn te bestellen op onze website www.wega-buitenaf.nl.

Bij WeGa ontwerpen wij alles zelf, van landelijke stijl tot modern. Bezoek onze website www.wega-buitenaf.nl voor een overzicht van onze aanpak en talloze mogelijkheden. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor advies en ideeën. Bij WeGa staat vakwerk centraal, en wij streven ernaar om elke klant te voorzien van hoogwaardige diensten waarin vertrouwen en vakmanschap samenkomen. Voor vakwerk dat zijn weerga niet kent, kiest u WeGa!

Gerelateerd partner nieuws: