The Boost Company

Voor het versterken van leiderschap en teamwork, persoonlijke groei en levensvaardigheden

Werk jij vanuit één vaste methode, dan beperk je jezelf. The Boost Company vindt dit zonde en pakt het graag anders, goed én effectief aan. Wij combineren onze achtergrond als militair vliegers met onze expertise in gedragspsychologie. Hiermee bieden we zowel individuen als teams een transformerende ervaringen om het volledige potentieel te kunnen benutten. Met een unieke mix van discipline, aanpassingsvermogen en diepgaand inzicht in menselijk gedrag, stellen wij iedereen in staat om boven zichzelf uit te stijgen.

“Wij bezorgen mensen keer op keer weer een belevenis die ze niet alleen inzichten biedt, maar waar ze ook een succesgevoel aan overhouden. Wij geloven dat iedereen zijn vleugels écht kan uitspreiden, de mindset kan verbeteren en boven zichzelf uit kan stijgen”

Dominique Schreinemachers – Oprichter The Boost Company

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van The Boost Company!

Een ijzersterk programma
The Boost Company is een uniek bedrijf dat met een team uitzonderlijke experts een ijzersterk programma heeft ontwikkeld gebaseerd op het vlieger gedachtengoed. Als vlieger dien je complexe en uitdagende missies uit te kunnen voeren. Dit gaat gepaard met een zeer specifiek scala aan vaardigheden. Alle kwaliteiten, methodes én vaardigheden die jij nodig hebt om te slagen, hebben we in een programma gegoten.

Ontdek de mogelijkheden van The Boost company hier!

Een uniek concept voor iedereen
De combinatie van 200 jaar ervaring in militaire luchtvaart en diverse studies naar sociale vaardigheden, maakt ons uniek en resulteert in een uitzonderlijk programma waarmee wij iedereen kunnen trainen. En dit zonder dat je daadwerkelijk door de modder hoeft te kruipen of de meest vreselijke situaties moet doorstaan.

Lees hier meer over het concept van The Boost Company!

Kennis, kunde én jarenlange ervaring
The Boost Company bundelt kennis, kunde en jarenlange ervaring op het gebied van leiderschap, het geven van feedback, (ongewenst) gedrag, communicatie, samenwerken én mentale weerbaarheid. Dit resulteert in een breed scala aan oplossingen die The Boost Company afstemt op elk individu of bedrijf. Ook (met jouw team) aan de slag?

Neem gerust vrijblijvend contact op met The Boost Company!