Talent Academy Group

Teamontwikkeling is bepaald gedrag nodig. Gedrag dat wij op verschillende manieren aanmoedigen en optimaliseren. TAG schept voorwaarden voor succes. Omdat iedereen het recht heeft zijn unieke talent te ontwikkelen.

Dat is geen softe boodschap, het is keihard werken. Samen gaan we de strijd aan. TAG werkt voor mensen en organisaties die het beste uit zichzelf willen halen. Ondernemers en teams, sporters en artiesten, die de wereld willen veroveren. Wij herkennen die ambitie, dus onze betrokkenheid is grenzeloos. Alles moet kloppen: fysiek, mentaal, sociaal. Dat kun je trainen. Wij noemen dat prestatiecoaching.

Dat doen we al dik 20 jaar, in de topsportwereld is TAG marktleider. Met onze labels bedienen we uiteenlopende organisaties. Hoe dan? Natuurlijk zijn er modellen en theorieën, maar we staan bekend om ons maatwerk en jarenlange ervaring in de absolute top. Verwacht van ons geen ingewikkelde trajecten, maar actie, hier en nu.

Wat wij doen, is uit liefde geboren. Zo werkt het bij ons. De drijfveer is liefde voor ons vak en de mensen die we helpen. Soms heeft die liefde de vorm van frustratie, over ‘eeuwig talent’ bijvoorbeeld. Of woede, over de soms ongelooflijke obstakels op de weg naar succes.

Gerelateerd