Postmasters

Wij helpen bedrijven en particulieren met Drukwerk, Repro en Pakketverzendingen

Maximale aandacht voor de klanten en wij dragen daarbij de volgende waarden uit: Respect, professionaliteit en dienstverlenend.

PostMasters: "Voor particulieren en bedrijven"
PostMasters is de franchiseformule in Nederland voor alle postzaken en reprodiensten. Een one-stop-shop waar particulieren en ondernemers terecht kunnen voor al hun postzaken (via onder andere UPS, DHL, FedEx, DPD en PostNL), maar ook voor verpakkingsdiensten, kopieerdiensten, digitaal drukwerk, afwerken van documenten, fotoprint, pasfoto’s, mailings en postbusservices. We deliver is ons motto. Maximale aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het uitgangspunt.

PostMasters heeft als ambitie de postkantoorketen van Nederland te worden. Daarom zijn we op zoek naar sterke en enthousiaste franchisenemers.

Meer informatie klik hier.

PostMasters is je post- en reprokamer en levert grafisch (foto-) printwerk en zakelijke pakketverzendingen

Drukwerk, copyshop, promotie en reclame:
Meer dan 1000 producten, reclame druk werk en promotie. Kom langs of bestel online. 
Bestel

Post, mailing en  pakketverzenden:
Wij verzorgen alle post en pakkket verzendingen op de Strijp. Dagelijks verzorgen wij voor honderden bedrijven op postbezorging en verzending. 
Meer informatie

Pakketten Verzenden  en webshopkoppelingen:
Verstuur je veel pakketten via een website, wij kunnen deze koppelen en je logistiek proces wordt geautomatiseerd.
Meer informatie

Groot formaat prints:
Wij zijn gespecialiseerd in het printen van groot formaat prints. Foto's bouwtekeningen, banners enz. Kome langs of bestel online.
Bestel

Gerelateerd