Porsche Centrum Eindhoven/Maastricht

Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht zijn onderdeel van PGZ en zijn dé officiële Porsche dealers voor Noord-Brabant en Limburg. Hier komen passie, persoonlijkheid, kwaliteit en snelheid samen. De toewijding aan onze klant en het product staan garant voor een professionele dienstverlening en deskundig advies voor alle Porsche liefhebbers.

Onze Expertise

Naast het ruime aanbod nieuwe Porsches, delen Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht ook een breed scala aan Porsche Approved Occasions. Het kopen van een Porsche is vaak maatwerk en per persoon verschillend. Ons verkoopteam helpt u graag bij het vinden van uw droom Porsche die aan al uw wensen voldoet.

  • Sinds augustus 2015 mag Porsche Centrum Eindhoven zichzelf met trots official Porsche Classic Partner noemen. Als Porsche Classic Partner bieden wij ook service voor uw Classic Porsche en kunt u bij ons terecht voor een passend advies bij aan- of verkoop van uw Classic Porsche.

  • Bij Porsche Centrum Maastricht staan persoonlijke wensen centraal, waardoor zij zich met trots, sinds 1 december 2017, profileren als Porsche Exclusive Manufaktur Partner. En afgelopen jaar zelfs zijn verkozen tot de beste Exclusive Manufaktur Partner van Europa. Voortdurend lettend op de kleinste details, individuele finesses en met de grootste passie maakt het team van een Porsche ‘uw’ Porsche.

Service & Onderhoud

Niet alleen voor onderhoud aan uw nieuwe en jong gebruikte Porsches, maar dus ook voor klassieke Porsches bent u bij ons aan het juiste adres! Dagelijks werkt er een groot team met onmisbare expertise aan Porsche specialisten (lees: Porsche liefhebbers) aan Porsches. Om u te ontzorgen bieden wij een haal- en brengservice of u kunt gebruik maken van vervangend vervoer. Bovendien kunt u bij ons terecht voor originele onderdelen en accessoires voor ieder type Porsche.

Wilt u de contactgegevens van Porsche Centrum Maastricht? Klik dan hier.

Gerelateerd