PET-JOY

Pet-Joy Products – A Joyful Lifestyle For Our Pets.

Pet-Joy is bekend geworden door the DoggyBaggs. Deze hondenkussens zijn al sinds 1992 op de (internationale) markt en staan bekend om hun perfecte pasvorm, luxe stijl en robuuste bekleding.

Door de hartverwarmende manier waarop hondenbezitters, kennelclubs, dierenartsen en fokkers de DoggyBaggs hebben omarmd, hebben we ons assortiment verder uitgebreid tot een nog completere reeks van hondenkussens met uitnodigende namen zoals The DoggySiesta, the DoggyCozy, the DoggyTeddy en the Doggy Woolblanket. Voor elk moment en elke plaats waar een hond wil rusten, hebben we de perfecte stijlvolle mand of kussen.

Omdat wij graag willen dat honden met Pet-Joy verwend worden, hebben we ondertussen ook producten ontwikkeld voor de momenten van spelen (The DoggyToys), eten (The DoggySnacks, The DoggyBowl), verzorgen (The DoggyBrush, The DoggyFresh en The DoggyCare) en om te wandelen en reizen (The DoggyTraveler, The DoggyWalker).

Alle producten hebben dezelfde kernwaarden: hoge kwaliteit om onze viervoeter te kunnen verwennen en verzorgen, op de manier die past in onze eigen levensstijl.

Wij zijn trots op Pet-Joy. Dat zijn onze klanten ook; zij posten onze producten met regelmaat op Instagram, Facebook, TikTok of YouTube. Hou ons in de gaten via www.pet-joy.com, in winkels en op webshops.

“Wij streven iedere dag na, dat onze huisdieren van dezelfde luxe en levensstijl kunnen genieten als we voor onszelf willen.”

Gerelateerd