Marvia

All business is local
Marvia is een SaaS oplossing gespecialiseerd in lokale marketing automatisering en is één van de snelst groeiende Nederlandse spelers in Martech. Het techbedrijf met vestigingen in Amsterdam en Portland, biedt haar klanten diverse oplossingen voor Brand Management waaronder een Digital Asset Management (DAM) systeem, een Brand Portal en Brand Templates. Onder de ruim 80.000 gebruikers verspreid over 89 landen, bevinden zich merken als Domino's Pizza, ZEISS, Doctors of the World, Royal Flora Holland, SNS bank en diverse politieke partijen. 

Het vertellen van een coherent merkverhaal en een consistente merkpositionering is noodzakelijk in de wereld van vandaag. Maar merkuitingen dienen vandaag de dag wel aangepast te kunnen worden aan de behoeften van de lokale consument; one size fits nobody. Maar zeker in continue veranderende wereld, is deze toenemende behoefte aan gelokaliseerde content voor een breed scala aan kanalen, een heet hangijzer voor veel marketeers.

De software van Marvia helpt bedrijven om dit proces rondom het lokaliseren van marketing content te stroomlijnen, wat de productiviteit en merkconsistentie verhoogt. Met de tools van Marvia kan elk merk de marketinguitingen centraal beheren en partners zoals resellers, vestigingen, afdelingen en franchisers, toegang geven tot de juiste materialen. Deze materialen kunnen zij vervolgens zelf aanpassen en verspreiden via de diverse kanalen. Het DNA van een merk blijft op deze manier bewaakt terwijl gebruikers wel content kunnen aanpassen waarmee lokale campagnes effectiever worden. Dit draagt bij aan lokale naamsbekendheid en groei van het merk. All business is local!


Gerelateerd