KiwiHesta B.V.

KiwiHesta, opgericht in 2008 als producent van stoomgevoede heaters, heeft zich ontwikkeld tot een specialist in duurzame warmtepomp verwarmingssystemen voor bedrijfshallen en grote ruimtes. Met meer dan 35 jaar ervaring in klimaattechniek, hebben ze het KiwiPlus-systeem ontwikkeld, een energiezuinig alternatief op basis van een aangepast LG warmtepomp systeem.

Het KiwiPlus-systeem, met een SCOP (seizoengemiddeld rendement) van 400%, biedt niet alleen een aanzienlijke besparing op de energiekosten (tot 40% in vergelijking met gasverwarmers), maar kan ook effectief koelen. Het bedrijf, gevestigd in Eindhoven, hecht waarde aan persoonlijk contact en gaat graag naar de klant om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Naast het vlaggenschip KiwiPlus-systeem biedt KiwiHesta ook stoomgevoede heaters en warmtewisselaars, koper-aluminium warmtewisselaars en een assortiment elektrische heaters van 1 tot 500 kW. Met eigen monteurs zorgen ze voor de installatie van het KiwiPlus-systeem en kunnen ze maatwerkoplossingen bieden, waaronder op maat gemaakte warmtewisselaars.

Het complete assortiment van KiwiHesta is te vinden op hun website: www.kiwihesta.nl. Het bedrijf viert niet alleen interne successen, maar zet ook een tandje bij wanneer nodig om klanten tevreden te houden. In een steeds veranderend klimaat biedt KiwiHesta betrouwbare en efficiënte oplossingen voor verwarming en koeling.

Gerelateerde artikelen