IKEA For Business

IKEA for Business 
Jouw bedrijf, op jouw manier

BILLY, KLIPPAN, KALLAX of IVAR. De meeste mensen kennen ons en deze Zweedse iconen van functioneel en betaalbaar design van onze woonoplossingen, maar we hebben meer in huis. Want wij bieden ook producten, oplossingen en diensten aan voor bedrijven. In welke branche je ook zit of hoe groot je bedrijf ook is, bij ons vind je alles onder één dak

Jouw bedrijf, op jouw manier. Dat is de essentie van de IKEA for Business-service en wat we, samen met jou, willen bereiken. Elk bedrijf heeft andere wensen. Dat kan te maken hebben met het type bedrijf, de activiteiten die in de specifieke ruimtes worden uitgevoerd, de hoeveelheid producten die je nodig hebt en tenslotte aan welke services jij behoefte hebt.

Van het inrichten van een kantoorpand met bedrijfskantine en vergaderruimtes, tot het realiseren van de complete inrichting van een appartementencomplex inclusief keukens. Van het helpen van de Brabantse horeca met het realiseren van een gezellig restaurant of terras, tot het sfeervol inrichten van B&B’s en hotelkamers. Van het inrichten van schoolpanden en ruimtes voor kinderopvang, tot het ontwerpen van functionele keukens voor bijvoorbeeld tandarts- en dierenartspraktijken. Bij IKEA for Business vind je alles wat je nodig hebt.

We helpen je van begin tot eind
IKEA for Business is geen ‘one size fits all’ - we starten onze samenwerking altijd vanuit jouw behoefte als specifieke klant. Het belangrijkste onderdeel van IKEA for Business is dat jij als klant altijd één aanspreekpunt hebt en dat wij het aanbod afstemmen op jouw behoeften. De overige interessante services zijn: interieuradvies, mogelijkheid tot het bestellen van grote orders, transport, montage en installatie en de mogelijkheid om te kopen op rekening én ontvangst van een BTW factuur.

Contactinformatie

IKEA for Business - IKEA Eindhoven
Ekkersrijt 4089
5692DB Son
+31 (0)6 30 27 83 61

business.eindhoven.nl@ikea.com

www.IKEA.nl/business

Gerelateerd