Forta4u

Wij geloven dat iedereen een gelijke kans verdient en dat werken aan een toekomst niet alleen is voorbehouden aan diegenen die zich zelfstandig op de arbeidsmarkt kunnen begeven. In Nederland zijn er plusminus 300.000 jongvolwassenen tussen de 18-27 jaar die hulp kunnen gebruiken bij hun weg in het onderwijs of de weg naar werk. Hier neemt Forta4u haar verantwoordelijkheid. Dit doen wij door het leveren van goede begeleiding bij werk én het initiëren van leerwerktrajecten. Op onze site vind u wij een aantal voorbeelden van samenwerkingen.


Wie zij wij?

Forta4u is gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden begeleiding bij het vinden van een passende werkplek en daarnaast coaching op de werkplek zelf. De jobcoaches van Forta4u werken mee op de werkvloer om zo de optimale begeleiding te kunnen bieden, met als doel baanbehoud en verzelfstandiging. Voor optimale ontzorging hebben wij ons label Tyruz. Tyruz detacheert de kandidaten bij de opdrachtgevers, heeft korte lijnen met instanties en kent de weg in het land van wet- en regelgeving, zodat alle juiste subsidies voor u worden toegepast. Tyruz zorgt voor zekerheid voor u en de kandidaat. Wij stellen ons op als goed werkgever waarbij een vast contract met een vast aantal uren altijd onderdeel van de samenwerking is. Vanuit de opdrachtgever verwachten wij duidelijke functieomschrijvingen, werknemersprofielen en meedenken in het creëren van functies. Wij zijn gevestigd in Venlo, Amsterdam, Nijmegen en Den Bosch


Wat betekent samenwerken met Forta4U voor de opdrachtgever?

Forta4u werft en selecteert kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zoeken een werkplek en kijken samen met onze opdrachtgevers welke begeleiding passend is om werkzaamheden naar tevredenheid uit te voeren. Deze begeleiding is maatwerk en wordt door één van onze jobcoaches verzorgd. Wij kijken ook samen met onze opdrachtgevers naar mogelijke leer werktrajecten, zodat continuïteit binnen uw bedrijf gewaarborgd is.

De plaatsing van de kandidaat wordt geheel administratief verzorgd door Tyruz waarbij de risico's van werkgeverschap bij ons liggen en u als klant wordt ontzorgd bij het aanvragen van subsidies.

Wat levert het op voor u als opdrachtgever!

U geeft hiermee jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans en:

  • Wordt hierbij ondersteund in de begeleiding van de kandidaat door een van onze getrainde en ervaren jobcoaches;

  • Wordt totaal ontzorgd in het gehele administratieve traject;

  • Loopt geen risico bij ziekte van de kandidaat;

  • Betaalt een laag netto tarief per uur waar subsidies in verrekend zijn;

  • Kan rekenen op transparantie gedurende het traject.


Wie gingen u voor? Best practices?

Wij hebben plusminus 70 opdrachtgevers waarvoor wij werkzaam zijn o.a. Stryker Logistics, Dura Vermeer en de Sociale Verzekeringsbank. Op onze sites www.forta4u.nl en www.tyruz.nl vindt u uitgebreide informatie over onze ambities en dienstverlening.