Extendure Online Marketing

Groei is essentieel voor bedrijven. Daarom biedt Extendure, als Google Premier Partner, de ondersteuning die jij nodig hebt om je business te laten groeien. Met gerichte doelen en een concreet plan van aanpak zorgen we voor meer bezoekers, meer klanten en meer omzet.

De focus op jouw groei

Dit doen we zowel nationaal als internationaal, van grote ecommerce projecten tot aan het versturen van een nieuwsbrief. Door het inzetten van de juiste middelen wordt jouw groeiproces gestimuleerd en behalen we samen jouw doelstellingen. Het realiseren van groei zit in onze wortels.

Alles draait uiteindelijk om resultaat. Hiervoor duiken we in jouw business en willen we weten wat je drijft, wat je uniek maakt en wat je dromen zijn. Samen maken we een praktisch plan van aanpak, op één A4’tje. We bespreken vervolgens hoe we de juiste marketing kanalen en tools zo goed mogelijk kunnen inrichten om het maximale resultaat te behalen.

Online marketing tools

Voor ons zijn begrippen als SEO, SEA en social media marketing de dagelijkse gang van zaken. Hiermee werken wij van strategie en advies tot realisatie, afhankelijk van jouw situatie en behoeften. Wil je tot in detail bespreken hoe jij het beste vindbaar kan zijn in Google? Dan nemen we je mee in het hele proces. Wil je liever in hoofdlijnen volgen wat het rendement uit online is? Dan laten we je dat zien middels een praktisch online dashboard waarin al je resultaten in één oogopslag zichtbaar zijn. Helder en transparant.

Kunnen we je helpen?

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! Met onze ervaring, team van 12 specialisten (en groeiende) en het toepassen van onze succesformule, hebben we al veel bedrijven kunnen helpen. Wil jij groeien met online marketing, Google Ads of zoekmachine optimalisatie? Neem dan een kijkje op www.extendure.com, neem contact op via info@extendure.com of bel ons op 040 21 83 040.

Gerelateerd