E-Expansion

Wij zijn E-Expansion. Zoals de naam al doet vermoeden streven wij naar verbeteren van het online resultaat van je onderneming. De kennis en ervaring binnen E-Expansion wordt niet alleen gecombineerd met een frisse blik op het huidige landschap maar nog belangrijker, naar de toekomst. Hierdoor zijn wij in staat het beste uit jouw onderneming te halen. Samenwerken is bij ons de verbindende factor, zowel intern als met de klant. Onze specialisten worden uiteindelijk ook jouw ‘collega’s’. Jullie kennis en ervaring op vakgebied gebundeld met onze expertises vormen de verbindende schakel tot online succes.

Het E-Expansion team

Bij de oprichting van E-Expansion had Jeroen Adriaans een duidelijke visie, we stellen een team samen van professionals met elk een andere expertise zodat we klanten beter en sneller van dienst kunnen zijn. Iedereen doet vooral datgene waar hij/zij echt goed in is. Wij richten ons op jullie uitdagingen en buigen deze om tot mogelijke successen. 

Dankzij ons divers managementteam bestaande uit professionals met elk hun eigen specialiteiten kunnen wij gericht en efficiënt ondersteuning bieden aan elke klant. Wij staan open voor elke uitdaging en gaan graag samen met jou op zoek naar de beste oplossing. Met behulp van onze diverse teams/collega’s zijn wij instaat buitengewone resultaten te realiseren.

Werken bij E-Expansion

Heb je interesse in een leuke en vooral ook leerzame uitdaging? Ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carière? Bekijk dan onze vacatures en wie weet zit er een passende functie voor jou tussen en behoor jij binnenkort ook tot ons team. Na het ontvangen van jouw motivatiebrief of e-mail en je CV nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Stage lopen

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage in de online wereld? E-Expansion is een jong en dynamisch bedrijf en is actief in veel verschillende online bedrijfssectoren. Door ons grote en vooral ook afwisselende klantenbestand doe je enorm veel kennis en ervaring op in de E-commerce. Je kunt bij ons terecht voor marketing, communicatie, design, development etc. Ben jij geïnteresseerd in een leuke stageplaats in jong en dynamisch team in de omgeving van Eindhoven? 

Versterk ons team en stuur snel je motivatie en je cv naar info@e-expansion.nl, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Gerelateerd