Coosto B.V.

Coosto is een toonaangevende content & social media tool voor onder andere marketeers en communicatiespecialisten. De datagedreven oplossingen van Coosto stellen meer dan 15.000 internationale gebruikers in staat om continu beter resultaat te behalen.

Efficiënt, gebruiksvriendelijk en tijdbesparend

De content & social media tool van Coosto is volledig ingericht op het behalen van de belangrijkste marketingdoelen. Voor iedere organisatie bevat het platform volop mogelijkheden om hun online marketing naar een hoger niveau te tillen, dankzij onder andere de slimme social media planner, de rapportage- en analysemodule en de online media monitor. Coosto biedt de beste oplossing voor iedere marketeer en communicatiespecialist, en is volledig ingericht om bedrijfsspecifieke doelen te behalen én overtreffen.

Overtref je meest ambitieuze marketingdoelen

Coosto daagt gebruikers uit om keer op keer beter resultaat te behalen. Dankzij de nieuwste AI-technologieën presteren Coosto-gebruikers aantoonbaar beter. Zo behalen zij meer resultaat op het gebied van merkbekendheid, autoriteit, klantloyaliteit en conversie met content en social media.

Integraties met essentiële marketingtooling

In de Coosto-omgeving koppelen gebruikers gemakkelijk alle business social media accounts, voor volledig beheer op één platform. Daarnaast heeft Coosto integraties met onder andere Salesforce, Google Analytics 4 en ChatGPT om alle marketing- en social media activiteiten optimaal te managen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Coosto voor jouw organisatie? Vraag een gratis demo aan.

Gerelateerd partner nieuws: