Brabant Sport

Brabant sterker door sport

Deel uitmaken van een sterk Brabants bedrijvennetwerk dat samen investeert in de Brabantse sport? Word dan aanvoerder van ambitie.

Brabant sterker maken door sport. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen! Onze ambitie....en die ambitie heb jij hopelijk ook. Deel die ambitie met onze aanvoerders van ambitie; onder andere Rabobank, Univé, de Efteling, Omroep Brabant en Eindhoven Airport.

Wat doet BrabantSport?

BrabantSport maakt zich hard voor het allerbeste sportklimaat van Nederland door te investeren in evenementen, talentontwikkeling, innovatie en uniek sporten. Zo halen we grote topsportevents naar Brabant waardoor onze talenten en topsporters die wij hier opleiden, kunnen schitteren op het hoogste podium. Behalve een sterke sportreputatie heeft Brabant ook een naam hoog te houden als het gaat om innovatie. Met slimme innovaties maken we de samenleving vitaler en tillen we topsport naar een nóg hoger niveau. En wat Brabant tot slot kenmerkt; we zijn er voor iedereen; met en zonder beperking. Dat gebeurt op initiatief van de provincie Noord-Brabant met steun van overheden, kennisinstellingen en sportbonden én van het Brabants bedrijfsleven. Samen erkennen we het belang van sport én samen investeren we in sport…want sport maakt veel los, zowel op economisch, als sociaal-maatschappelijk en sportief vlak. #brabantsterkerdoorsport.

Sluit jouw bedrijf zich ook bij ons aan?

Als aanvoerder van ambitie kun je de sport in Brabant op meerdere manieren ondersteunen.

Wat krijg je ervoor terug? Als je investeert in de sport in Brabant, krijg je uiteraard een aantal tegenprestaties; in de vorm van zichtbaarheid, een netwerk aan Brabantse topbedrijven, bezoek aan topsportevents en daarnaast bieden we diverse vaste en variabele mogelijkheden. Kortom, we leveren maatwerk.

Bekijk voor meer informatie: https://www.brabantsport.nl/aanvoerders-van-ambitie/

Gerelateerd