Brabant C

Investeringsfonds voor cultuur

Kunst en cultuur laten je met andere ogen naar de wereld kijken. Nieuwe perspectieven en bewustwording, dat is precies wat veel maatschappelijke vraagstukken nodig hebben. Daarom investeren we bij Brabant C in creativiteit met impact. Projecten die je niet alleen in vervoering brengen, maar ook verbinden en echt iets in beweging zetten. Uit Brabant, voor een wereld in verandering.

De focus op kunst en cultuur, met méér dan alleen artistieke waarde, helpt om partijen te verbinden. Via Brabant C vinden toekomstgerichte culturele, publieke en private partners elkaar. Samen ondersteunen we professionele makers en organisaties die via cultuur willen bijdragen aan de maatschappelijke thema’s van vandaag.

Als je echte verandering wilt stimuleren, moet je zelf ook het lef hebben om vertrouwde patronen los te laten. Brabant C is een ondernemend investeringsfonds met een open houding, gericht op samenwerking en cofinanciering. We inspireren net zoveel als we investeren.

Waar Brabant C en partners samenkomen ontstaat impact. Dat verdient een omlijsting. Dit is Cultuur met de hoofdletter C.