Blèzi Cosmetics

Wij zijn Blèzi Cosmetics, een Nederlands cosmeticabedrijf dat de dingen net even anders doet. Wij ontwikkelen schone, verrassende cosmeticaproducten die écht werken. Zodat jij de hele dag op je fris en fruitigst straalt.  

Vanuit het gezellige Den Bosch werken we elke dag met ons toegewijde team aan het maken van innovatieve producten. En dat doen we voor jou. Wij zijn no-nonsens, eerlijk en creatief – en we hopen dat jij je daarin herkent. 

Onze oprichter Miranda Hazenberg heeft een passie voor cosmetica. Zij stopt al haar kennis in het ontwikkelen van de beste producten met de beste ingrediënten. We begrijpen dat jij graag topkwaliteit wilt, maar zonder poeha. Dus dat is wat je krijgt: onze producten blijven de hele dag stralen, net als jij.

Bij Blèzi geloven we in age positivity. We omarmen elke fase van het leven en geloven in de kracht van het nu. Al onze producten zijn ontwikkeld voor jouw gemak. Met ingrediënten die goed zijn voor je huid en voor het milieu. Dat ze ook rimpeltjes-proof, werkdag-proof én opvlieger-proof zijn, vinden wij niet meer dan logisch. Zo kun jij stralen vol zelfvertrouwen, welke leeftijd je ook hebt. Want jij bent mooi zoals je bent.

Bij Blèzi gaan we voor niets minder dan het allerbeste, omdat jij dat verdient. Welkom bij de Blèzi-familie, waar we samen stralen en elke dag onze innerlijke schoonheid vieren. 

Gerelateerd partner nieuws