Philzuid

Mensen raken in hoofd, hart en ziel met de mooiste symfonische muziek op het hoogste niveau.

Hét orkest van betekenis voor de Zuid-Nederlandse cultuur

Mensen raken in hoofd, hart en ziel met de mooiste symfonische muziek op het hoogste niveau. Op momenten die ertoe doen. In de concertzaal met de prachtigste symfonische werken en bij regionale evenementen. Met bijzondere concerten, bruisende educatieve programma’s voor kinderen en innovatieve formats met unieke ervaringen voor iedereen.

Talentontwikkeling staat hoog in het vaandel bij philharmonie zuidnederland: met de HaFa-concerten en onze orkestacademie krijgen jonge musici en dirigenten de kans zich te verder ontwikkelen.

Ook zoekt philharmonie zuidnederland altijd naar wegen om het rijke amateur muziekleven van dienst te zijn, speelt het orkest op bijzondere locaties en is het een enthousiasmerende schakel tussen cultuur en het bedrijfsleven.

Zo laten we iedereen de kracht van klassieke muziek ervaren en is philharmonie zuidnederland hierin de verbindende schakel.

Voelt u zich verbonden met ons en vindt u het net als ons belangrijk om de liefde voor klassieke muziek door te geven aan volgende generaties? Voor advies staan wij u graag persoonlijk te woord.

Lees meer over onze samenwerking met philharmonie zuidnederland

Gerelateerd