Ondernemers bereiken?

Partner

1/1 pagina Print Magazine
1 slide E-Magazine
Partner Pagina
Logo advertentie in branche
4 artikelen op het platform en social media
Toegang tot de BBM app
Toegang tot de Partnerbijeenkomsten
Online zichtbaar

2500 per jaar
Meer informatie

Partner Plus

4x 1/1 pagina Print Magazine
2 slides E-Magazine
Partner Pagina
Logo advertentie in branche
8 artikelen op het platform en social media
Toegang tot de BBM app
Toegang tot de Partnerbijeenkomsten
Online zichtbaar

5500 per jaar
Meer informatie

Partner Premium

4x 2/1 pagina Print Magazine
4 slides E-Magazine
Partner Pagina
Logo advertentie in branche
12 artikelen op het platform en social media
Toegang tot de BBM app
Toegang tot de Partnerbijeenkomsten
Online zichtbaar

€ 8500 per jaar
Meer informatie

Met úw artikelen in het magazine

Een grote groep bereiken? Dat kan! Online en offline nieuws vullen elkaar perfect aan en dat is precies dé reden waarom het Brabant Business Magazine niet alleen op print wordt uitgegeven, maar ook online verschijnt. Wilt u de exposure van uw bedrijf vergroten en crossmediaal in beeld komen? Dat kan met een artikel in het magazine wat vier keer per jaar verschijnt.


Aandacht voor uw bedrijf

Hoe kunt u uw bedrijf het beste in beeld brengen bij uw doelgroep? Door artikelen en verhalen te plaatsen over uw bedrijf. Op het platform van Brabant Business Media heeft u de mogelijkheid om content te plaatsen over uw bedrijf. Zo wordt uw doelgroep op de hoogte gehouden van het laatste nieuws binnen uw bedrijf. Daarnaast beschikken we over een community app waarmee u rechtrsreeks in contact kunt komen met de juiste persoon.

E-magazine

Uw bedrijf kan nu deel uitmaken van niet alleen het Brabant Business Media magazine, maar ook van het E-magazine! Het E-magazine verschijnt acht keer per jaar en is een mix van beeld, geluid en tekst, waar u met uw eigen content in kan komen te staan.

Word online zichtbaar

Wilt u hoger in de zoekresultaten komen te staan? Met behulp van SEO zorgen wij ervoor dat de artikelen over uw bedrijf, die op het platform staan, beter vindbaar zijn wat zorg voor meer exposure van uw bedrijf.

Partners in beeld

Hoe maakt uw doelgroep kennis met uw bedrijf op het Brabant Business Media platform? Dat gebeurt op de partner pagina waar u precies beschrijft waar uw bedrijf voor staat. Met de contactgegevens die ook te vinden zijn op de pagina bent u als bedrijf snel en makkelijk bereikbaar.

Zorg dat iedereen uw logo kent!

Zoekt u naar een manier om de bekendheid van uw logo te vergroten? Bij Brabant Business media is dat mogelijk door de plaatsing van uw logo als banner op het platform.