18 juli 2022

Leisure & Cultuur

Zomer Theater Kapellerput

Tussen 23 juli en 3 september organiseert Kapellerput in Heeze in samenwerking met Bureau Damen en de Heer voor de tweede keer ‘Zomer Theater Kapellerput’. Tijdens deze sfeervolle openlucht theatervoorstellingen geniet jong en oud van een divers aanbod. Van singer-songwriter tot tonprater en van Franse chansons tot comedy, voor ieder wat wils! Onder het genot van een drankje neem je, eventueel op jouw eigen meegebrachte kussentje en hopelijk onder een lekker zonnetje, plaats op de tribune. Alle voorstellingen hebben een ticketprijs van €15,-.

Omdat de voorstellingen in de openlucht plaatsvinden zijn we afhankelijk van het weer. Op de dag van de voorstelling ontvang je een email als we genoodzaakt zijn aanpassingen te doen i.v.m. de weersvoorspellingen. Indien nodig schuiven wij een enkel uurtje in de tijd om een bui te vermijden. Als het de hele dag gaat regenen zijn wij helaas genoodzaakt de voorstelling te annuleren. Natuurlijk storten wij het bedrag van je ticket in dat geval terug. Voel je vrij om je op de weersomstandigheden aan te passen; een poncho, dekentje, zonnebrand, laagjes kleding en een kussentje om te zitten zijn altijd welkom!

U kunt gewoon parkeren bij Kapellerput op de Somerenseweg 100 in Heeze. Vanaf daar volgt u de borden naar het openluchttheater.