26 december 2023

Leisure & Cultuurblog

Zakelijke kerstgroeten en waarom een kerstgroet voor klanten belangrijk kan zijn

Het einde van het jaar nadert en de kerstkaarten kunnen weer de deur uit! Daarom is het elk jaar weer goed om een kerstgroet te sturen vanuit uw bedrijf. Een zakelijke kerstgroet is niet alleen een bedankje voor al uw contacten en klanten voor het afgelopen jaar, maar het zorgt er ook voor dat uw bedrijf zichtbaar blijft in de gedachten van uw relaties. Maar wat zet u nou precies in een kerstkaart of kerstmail? Waarom kan een doordachte kerstgroet belangrijk zijn? Dat bespreken we in dit artikel met wel liefs 20 verschillende voorbeelden voor het schrijven van een kerstgroet!  

Waarom een doordachte kerstgroet voor klanten belangrijk kan zijn
Om te beginnen worden we in de hectiek van het feestseizoen overspoeld met cadeauwensen, feestelijke decoraties en culinaire verleidingen, waardoor de betekenis van Kerstmis soms verloren kan gaan. Daarom is het goed om aandacht te besteden aan een doordachte, zakelijke kerstgroet die verbintenis geeft met de ware geest van het seizoen.  

Een doordachte kerstgroet stelt ons in staat om op een persoonlijke manier contact te maken met onze dierbaren, dus ook onze klanten. Het delen van warme woorden herinnert ons eraan dat Kerstmis niet alleen gaat om materiële geschenken, maar ook om het koesteren van menselijke relaties. Daarnaast is kerstmis een periode van reflectie en bezinning. Een doordachte boodschap biedt de gelegenheid om na te denken over de waarden die we belangrijk vinden in het leven, zoals mededogen, vergeving en dankbaarheid. Door deze waarden in onze boodschappen te integreren, kunnen we een diepere betekenis geven aan de festiviteiten en een positieve invloed hebben op de mensen om ons heen.  

Het versturen van een doordachte kerstgroet bedraagt kortom vele positieve, belangrijke redenen. Dit geldt zowel voor uw dierbaren als uw klanten. Het zorgt voor verbintenis en dankbaarheid wat als bedrijf misschien wel een interessante werking kan hebben op uw klanten!  

20 zakelijke kerstgroeten: 
1. "In deze feestelijke periode, danken wij u voor uw waardevolle samenwerking. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar gewenst!" 

2. "Mogen de warmte en vreugde van het kerstseizoen u en uw team omringen. Op een succesvol en inspirerend nieuw jaar!" 

3. "Met waardering voor het afgelopen jaar wensen wij u gezellige kerstdagen en een veelbelovend nieuw hoofdstuk in het komende jaar." 

4. "Kerstmis is het perfecte moment om onze dankbaarheid uit te drukken voor de plezierige samenwerking. Prettige feestdagen en een schitterend nieuwjaar!" 

5. "Een kerstgroet en een oprecht woord van dank voor uw vertrouwen en partnerschap. Op naar een succesvol 2024!" 

6. "Mag het komende jaar gevuld zijn met nieuwe kansen en voorspoed. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!" 

7. "Onze beste wensen voor een sprankelend kerstfeest en een nieuwjaar vol succes, groei en welvaart." 

8. "Dank voor het vertrouwen en de samenwerking. Moge deze kerstperiode en het nieuwe jaar gevuld zijn met vreugde en zakelijk succes." 

9. "Warmte, vrede en voorspoed tijdens de kerstdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar. Bedankt voor de geweldige samenwerking!" 

10. "Een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toegewenst. We kijken uit naar voortzetting van onze vruchtbare samenwerking." 

11. "In de geest van samenwerking wensen wij u prettige kerstdagen en een voorspoedig 2024. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf." 

12. "Mogen de komende feestdagen gevuld zijn met geluk, en het nieuwe jaar brengen wat u wenst. Bedankt voor een succesvol jaar samen." 

13. "Een warme kerstgroet en oprechte dank voor uw vertrouwen en partnerschap. Op naar een veelbelovend nieuwjaar!" 

14. "Kersttijd is een periode van reflectie en dankbaarheid. We waarderen uw samenwerking en wensen u een schitterend nieuwjaar." 

15. "Onze oprechte dank voor een fantastisch jaar van samenwerking. Fijne kerstdagen en een succesvol nieuwjaar gewenst!" 

16. "Moge de feestdagen gevuld zijn met vreugde en uw bedrijf voorspoed brengen in het komende jaar. Fijne kerstdagen!" 

17. "Een warme kerstgroet en onze oprechte dank voor het vertrouwen en de samenwerking. Op naar een succesvol nieuwjaar!" 

18.  "Kerst is de tijd van delen en waarderen. Bedankt voor de waardevolle samenwerking. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!" 

19. "Onze beste wensen voor een vrolijk kerstfeest en een succesvol nieuwjaar. Dank voor een geweldig jaar van samenwerking." 

20. "Met dankbaarheid kijken we terug op het afgelopen jaar. Prettige kerstdagen en een succesvol nieuwjaar toegewenst!" 

Nog nooit nagedacht over het versturen van een kerstgroet aan uw klanten? Dan is vandaag de dag om daaraan te beginnen! Gebruik één van de bovenstaande voorbeelden die het best bij uw bedrijf past en alvast een vrolijke kerst gewenst!