Ga terug
Partner

14 mei 2019

Lifestyle

Youtubers x Toverland

Nog even en het is zover! Op 19 mei barst YOUTUBERSxTOVERLAND los in ons park. Sta oog in oog met je helden van het internet, maak een selfie en stel de vragen waarvan je het antwoord altijd al had willen weten! Wie weet maak je ook nog wel kans op een exclusieve Meet & Greet!

Claim je tickets met korting!

Goed om te weten Kun jij ook niet wachten om alle YouTubers te ontmoeten? Voor dit speciale evenement heb je géén speciale tickets nodig! Claim hier alvast je tickets met online korting! Tip: schaf ook meteen je parkeerticket aan, zodat je onbezorgd van Toverland kunt genieten! Verrassing: Enzo Knol kot naar YTxTVL Op de valreep hebben we nog een héle grote naam weten te strikken voor YOUTUBERSxTOVERLAND! Niemand minder dan Enzo Knol zal zijn opwachting maken op het hoofdpodium in Port Laguna. Samen met zijn broer Milan Knol zal hij al je vragen beantwoorden! Ontdek alle YT'ers voor de Q&A NIEUW: Stunten met Smoare Vorig jaar hebben de daredevils van Smoare Toverland op zijn kop gezet! Freerunnen op al onze achtbanen na sluitingstijd was voor hen een fluitje van een cent. Tijdens YOUTUBERSxTOVERLAND zijn ze terug met een net zo spectaculaire stuntshow in Port Laguna. Dat mag je niet missen! Bekijk de avonturen van Smoare Exclusief: Q&A's en Meet & Greets Bereid je maar goed voor op YOUTUBERSxTOVERLAND! Wie weet mag jij je vraag wel stellen tijdens de unieke Q&A's op het hoofdpodium in Port Laguna. Verspreid over de dag staan jouw online helden: Team Dylan Haegens, OnneDi, Milan- en Enzo Knol op het podium om al jouw vragen te beantwoorden! Het hoogtepunt van je dag wordt misschien wel een unieke Meet & Greet met één van je favoriete YouTubers! Je kunt je op de dag zelf inschrijven om kans te maken op toegang tot Meet & Greets met Bokado, Emma Keuven, Djuncan én Smoare! Wie weet ben jij een winnaar en staan ze voor je het weet recht voor je neus! Maak een praatje of een foto voor je Instagram!

Bekijk het volledige programma

Facebook Event Weet je al zeker dat je naar Toverland komt op 19 mei? Laat het je vrienden weten via het Facebook-evenement. Daar houden we je ook op de hoogte van de laatste ins & outs! Laat weten dat je ook komt!

Gerelateerd