Ga terug

21 oktober 2019

Innovatie & Duurzaamheid

XJ FLOORING BETONNEN VLOEREN | RESTAURATIE | VERBETERING

“Zelf zien hoe mooi jouw betonvloer kan worden? Laat XJ Flooring één gratis vierkante meter van jouw betonvloer bewerken en oordeel zelf.“

Deze vierkante meter van jouw betonvloer wordt dan stofvrij en is duurzaam en milieuvriendelijk behandeld. Je ziet meteen resultaat. Indien je een zo optimaal mogelijke -milieuvriendelijke- oplossing die er goed uitziet ook interessant vind, lees dan vooral verder. Want dit is de missie van Rutger Koppen, eigenaar van XJ Flooring: “XJ Flooring is een bedrijf dat betonnen vloeren restaureert, optimaliseert en verbetert door middel van schuren en polijsten, waardoor de vloer stofvrij wordt zonder toevoeging van producten”, legt Rutger uit. “De apparatuur die daarvoor nodig is, is speciaal ontwikkeld om onze unieke aanpak in de markt te kunnen zetten.” Bjorn Stabel, bedrijfsleider van XJ Flooring, vult aan: “In veel grote bedrijfshallen liggen betonnen vloeren. Het probleem bij beton is dat het dat het altijd fijnstof blijft afgeven en dat is nadelig voor de gezondheid van collega’s. Door een betonnen vloer te schuren en te polijsten worden de oneffenheden in het beton verwijderd. Met behulp van op afstand bestuurbare schuur,- en polijstmachines wordt de vloer behandeld. Door het polijsten wordt de vloer zodanig behandeld dat de gepolijste betonvloer niet meer stoft. Dit alles zonder het gebruik van coatings of iets dergelijks. De behandeling hoeft slechts eenmaal te worden uitgevoerd en dan ben je voor tientallen jaren voorzien.

Waarom de aanpak van XJ Flooring?

Bjorn: “De werkvloer wordt stofvrij, zorgt voor meer lichtopbrengst en is frisser en dat is prettig voor de collega’s die daar dagelijks werken. Een vloer die niet meer stoft is veel makkelijker en goedkoper te onderhouden. Werkt prettiger. Wanneer wij de vloer komen behandelen, hoeft er niets leeg geruimd worden, behalve het stuk waar we mee bezig zijn. We kunnen vak voor vak aanpakken, zodat activiteiten op de werkvloer weinig overlast ervaren. Na het polijsten zijn de vloeren bestand tegen de zwaarste gebruiksomstandigheden. De vloeren zijn slipbestendig, bestand tegen morsen van olie en vetten en zijn stofvrij. De basisvloer zal na het polijsten nauwelijks nog slijten. Dit in tegenstelling tot vloeren zoals kunststof,- of coatingvloeren.”

Kies de juiste afwerking voor jouw bedrijf.

XJ Flooring kent drie soorten afwerkingen. Afhankelijk van de afwerking zullen er zes tot twaalf stappen uitgevoerd worden, om de vloer naar de wensen van de klant te krijgen.

XJ Hiper Industrial

Geeft een laag glanzende afwerking, met name geschikt voor industriële vloeren. Dit is hoofdzakelijk voor binnen, bedoeld voor grote oppervlaktes zoals magazijnen en warenhuizen waar de eigenschappen van de vloer  van essentieel belang zijn. Het resultaat is een stofvrije vloer die zorgt voor een veiligere en schonere werkomgeving.

XJ Hiper Commercial

Biedt een halfglanzende afwerking en is bestemd voor bijvoorbeeld winkelfronten, winkelcentra, ziekenhuizen en openbare ruimten. Het resultaat is een vloer met een goede functionaliteit en weinig onderhoud, die toch een prachtig aanzicht heeft. In deze vloer zie je het chique “zout en peper” effect.

XJ Hiper Premium

Zorgt voor een decoratieve en stijlvolle hoogglans afwerking. De Premium afwerking is voor binnen, en bestemd  voor showrooms, luchthavens, kantoren in het hogere segment en ruimten waar een vloer met hoogglanzende afwerking bijdraagt aan het decor. De esthetische eigenschappen zoals vlakheid en een uiterlijk van natuursteen hebben hier de hoogste prioriteit. Het resultaat is een schitterende vloer met een buitengewone duurzaamheid, waarbij de kiezels goed zichtbaar zijn.

Lezersactie!

Ben jij als lezer geïnteresseerd in een duurzame, milieuvriendelijke en tegelijkertijd hele mooie vloer die zorgt voor minder onderhoud, stofvrij is en meer lichtopbrengst geeft, neem dan contact op met Bjorn Stabel. Wij brengen jouw wensen in kaart en op basis daarvan komen wij een gratis proefstuk maken van één vierkante meter. Het verschil tussen de bestaande vloer en de polijsten betonvloer is direct zichtbaar en voldoet dan aan al uw wensen! Mocht je na aanleiding van dit artikel vragen hebben of wil je kennismaken met XJ Flooring? Kijk dan op xjflooring.nl of bel naar 0499 - 745473. Wij staan je graag te woord!

Gerelateerd