Partner

8 juli 2022

WTC·E Ondernemers van het jaar 2022

World Trade Center Eindhoven tijdens het feestelijke TOP Business event de ‘WTC/e ondernemer van het jaar 2022’ en ‘WTC/e Young Professional of the Year 2022’ bekend gemaakt. In het samenzijn van ruim 100 WTC/e leden en relaties uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en de overheid kregen Esther Groenen, Groenen Groep, en Thijs van Schagen, Simac Techniek NV, de laureaat uitgereikt van ‘WTC/e Ondernemers van het jaar’.

Esther Groenen WTC/e Ondernemer van het Jaar
Het Bestuur & de Member Council van World Trade Center Eindhoven heeft Esther Groenen, Groenen Groep, in Veldhoven benoemd tot ‘WTC/e Ondernemer van het Jaar 2022’. Esther heeft zich geweldig ingezet om de juiste contacten te stimuleren voor World Trade Center Eindhoven. Door de vastberadenheid en betrokkenheid binnen Groenen Groep weet Esther de titel ‘Ondernemer van het jaar’ binnen te slepen.

Thijs van Schagen ‘WTC/e Young Professional of the Year’
Thijs van Schagen, Simac Techniek NV, is een jonge, enthousiaste en ambitieuze ondernemende professional en als derde generatie van het familiebedrijf Simac Techniek NV verbonden met WTC/e. Vol passie en met 100% focus is hij actief bezig in het familiebedrijf. Dankzij Thijs zijn actieve betrokkenheid en vele netwerkcontacten is hij benoemd tot ‘Young Professional of the Year’.