Partner

31 oktober 2019

Nieuws

Willy Naessens Nederland

[siteorigin_widget class="WP_Widget_Custom_HTML"][/siteorigin_widget]

De Willy Naessens Group is met Willy Naessens Build gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden. Anderzijds is de onderneming met de afdeling Willy Naessens Food gespecialiseerd in de distributie van voedingswaren en de productie en verpakking van vleeswaren.

[siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Hero_Widget"][/siteorigin_widget]

[siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Hero_Widget"][/siteorigin_widget]

[siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Hero_Widget"][/siteorigin_widget]

Willy Naessens Build
Er kan gesteld worden dat de Willy Naessens Group model staat voor het perfecte bouwsysteem, zowel structureel als esthetisch en dit voor bijna elke toepassing. Door zijn totale verticale integratie hebben de bouwbedrijven onder de Willy Naessens Group alles in eigen beheer, van studiedienst en productie tot eigen transport en montage, hetgeen zich weerspiegelt in de reeds meer dan 8000 realisaties.

Willy Naessens Food
Naast de bouw- en productiebedrijven doet de Willy Naessens Group ook aan diversificatie van zijn activiteiten. Willy Naessens Food is enerzijds de marktleider in België als distributeur van bereide voedingswaren en anderzijds producent van verschillende vleeswaren, waaronder spek, hesp, paté en salami.

Transportafdeling Willy Naessens

Transwinaton beschikt over platte opleggers, speciale murenopleggers voor het transport van betonpanelen, dolly’s voor het vervoer van lange stukken, diepladers voor het bredere en zwaardere werk zoals graaf- en montagekranen, kipopleggers om granulaten aan de productiebedrijven te leveren en bulkopleggers om cement te beleveren.

Het wagenpark laat toe ongeveer alles tot een lengte van 48 meter en een gewicht van 60 ton op zijn bestemming te krijgen. Bovendien kunnen zij met hun gamma aan diepladers machines tot 85 ton vervoeren.

Ook externe ondernemingen kunnen beroep doen op de diensten van Transwinaton.