Ga terug

12 mei 2020

Ondernemer in beeld

“WIJ ZIJN GÉÉN ADVERTENTIEVERKOPERS, MAAR MEDIASPECIALISTEN”

Ze hebben beiden tientallen jaren ervaring met media en maakten de transitie van print naar online mee. Inmiddels is print slechts één van de vijf tools die Brabant Business Media hanteert. Door haar opdrachtgevers een compleet pakket aan te bieden, levert Brabant Business Media méér dan uitsluitend exposure. Rob Verdijk en Tom van Fulpen leveren maatwerk en weten met name ook bedrijven onderling met elkaar te verbinden. Centraal staat het platform waarop dagelijks nieuwe berichten worden geplaatst door bedrijven, organisaties en (overheids-) instellingen in de regio Brabant en Zeeland. Via de index ‘thema’s’ wordt een overzichtelijke en vooral actuele inkijk gegeven op wat er speelt in deze provincies. Op het platform kan direct worden doorgeklikt naar het E-magazine, dat elke zes weken verschijnt. Zij vinden hier achtergrondverhalen, toekomstvisies, actuele ontwikkelingen en wetenswaardigheden van inspirerende bedrijven. Ook is daar de derde tak van Brabant Business Media te vinden: video reportages. Bedrijven kunnen hun eigen videopresentatie daar plaatsen maar indien niet beschikbaar kan dit desgewenst ook gerealiseerd worden door Brabant Business Media, dat over een eigen videobedrijf beschikt.

‘‘die verbindende rol staat overigens centraal in het dna van Brabant Business Media’’

Brabant Business Media App Nieuw is de App die Brabant Business Media heeft ontwikkeld voor vaste partners, die daarmee niet alleen profiteren van diverse voordelen, maar die vooral belangrijk is voor aangesloten bedrijven en organisaties om met elkaar te communiceren. Brabant Business Media heeft hiermee een toegevoegde waarde voor zichzelf gecreëerd als promotiebedrijf voor haar relaties onderling. Die verbindende rol staat overigens centraal in het dna van Brabant Business Media: Rob Verdijk en Tom van Fulpen zijn netwerkers pûr sang en hebben uitstekende antennes voor de belangen van hun relaties onderling. Door middel van partnerships met opdrachtgevers kan zeer gericht een verbinding met bedrijven onderling worden gerealiseerd.

‘‘door een compleet pakket aan te bieden, leveren wij méér dan uitsluitend exposure’’

Maatwerk Gezien de online mogelijkheden kan Brabant Business Media voor bedrijven veel betekenen, waarbij zowel standaardpakketten als maatwerk mogelijk zijn. Het streven naar samenwerking op langere termijn is daarbij leidend. Daar waar voor de invulling van media-uitingen content nodig is, kan Brabant Business Media een adviserende rol spelen. Dit kan gaan om tekst, fotografie, web building, enz. Dat daarbij binnen het eigen netwerk van opdrachtgevers wordt geopereerd, spreekt voor zich. Rob Verdijk en Tom van Fulpen hebben hun huiswerk goed gedaan en zijn voorbereid op een toekomst die zich steeds meer richt op online communicatie. Ze willen geen advertentieverkopers zijn maar leveranciers van een kwalitatief media platform dat tevens functioneert als relatienetwerk voor aangesloten bedrijven. Voor dat doel hebben zij hun online systemen nu volledig operationeel. Daarnaast blijft er tóch nog een fraai stukje print bestaan in de vorm van het magazine dat elk kwartaal verschijnt aan MKBbedrijven van 25 en méér medewerkers.

Gerelateerd