1 februari 2024

Lifestyle

Wat is een goede zakelijke rugzak?

Zo’n 9,5 miljoen mensen in Nederland gaan met enige regelmaat de deur uit om te werken. Bammetje mee, waterfles, laptop en gaan met die banaan. Al die mensen slepen hun lunch en werkspulletjes mee. Sommigen doen dat in een echte zakentas, anderen geven de voorkeur aan een werkrugzak. Lekker praktisch en hip. Maar waar moet je nou precies op letten bij het kopen van een werkrugtas? En wat is eigenlijk de beste rugtas voor werk? Je leest het bij THEBAGSTORE.

COMFORT IS KEY BIJ DE WERKRUGZAK
Natuurlijk is het ook belangrijk hoe je werkrugzak eruit ziet, maar daar komen we straks op. Het belangrijkste van een rugzak voor naar het werk, is dat je hem comfortabel kunt dragen. Dat is namelijk een van de grootste redenen om voor een werkrugzak te kiezen! Het is immers een stuk makkelijker om je tas op je rug te dragen dan steeds in de hand of over je schouder. Het gewicht van je spulletjes wordt op je rug namelijk veel beter verdeeld, waardoor het minder zwaar voelt. Want ook al heb je niet heel veel spullen in je werktas, het begint toch al gauw te wegen als je er lang mee moet staan of rondlopen. Het beste is dan ook te kiezen voor een zakelijke rugzak met gewatteerde schouderbanden. Deze zachte hengsels rusten veel fijner op je schouders dan wanneer ze niet gewatteerd zijn. Let er bij het kopen van je zakelijke rugzak ook op of deze verstelbaar is. Dan weet je zeker dat je hem kunt aanpassen aan jouw lichaam, zodat je hem ergonomisch kunt dragen. Bij THEBAGSTORE vind je veel verschillende merken die de beste zakelijke tassen in de collectie hebben. Een mooi voorbeeld van ergonomische tassen die comfortabel dragen zijn de tassen van het onverwoestbare en tijdloze merk Eastpak, zoals de Eastpak Office.

ZAKELIJKE RUGZAK VOOR HEREN
Mannen staan erom bekend dat ze van praktische dingen houden. Het is dan ook niet vreemd dat het vooral de heren zijn die graag met een zakelijke rugzak naar het werk gaan. Want niet alleen ziet een werkrugzak er tof uit, je hebt je handen vrij om te fietsen, je koffie vast te houden of je vast te houden in de tram. Handig dus! Kies je voor een laptoprugzak, dan kun je ook moeiteloos en veilig je werklaptop vervoeren in het daarvoor bestemde laptopvak. En je kunt kiezen uit allerlei verschillende designs als het om de zakelijke rugzak voor heren gaat. Dus of je nu echt iets chics nodig hebt, of juist voor een beetje stoer en sportief wilt gaan. Alles is mogelijk. Kijk maar naar deze mooie exemplaren van Calvin Klein, Kapten and Son en Hide & Stitch.

ZAKELIJKE RUGZAK VOOR DAMES
Mannen mogen dan van praktische oplossingen houden, ook de dames vinden steeds vaker hun weg naar de rugzak als het gaat om het kiezen van een zakelijke tas. Niet zo gek ook, want de afgelopen jaren zijn er steeds meer werkrugzakken op de markt gekomen die hierop inspelen. De tassen die je in de collectie van THEBAGSTORE ziet, zijn dan ook stuk voor stuk van hoge kwaliteit, met een elegant en chique design en gemaakt van de beste materialen. Of je nu op zoek bent naar een vegan werktas of juist eentje van hoogwaardig leer.Naar je werk gaan met een zakelijker rugzak voor dames was nog nooit zo stijlvol en modieus. De geheel zwarte tas doet het nog steeds erg goed als zakelijke werktas, maar tegenwoordig mag je ook voor hele andere kleuren kiezen. Het hangt natuurlijk een beetje af van je functie, maar wees vooral niet bang om jouw persoonlijkheid uit te dragen in je tas! Denk aan de prachtige tassen van Cowboysbag, FMME of Matt & Nat.

HIPPE RUGZAK VOOR WERK
Heel erg mooi natuurlijk, die zakelijke werktassen. Maar er zijn ook zat mensen waarbij het helemaal niet zo formeel en netjes hoeft op het werk. Dan heb je veel meer keuze en kun je ook voor een lekkere trendy werkrugzak gaan. Vergeet de effen zwarte rugzak of de ingetogen kleurtjes, maar ga voor knallend of een opvallend design, kies voor iets dat er echt uitspringt. Check bijvoorbeeld eens de merken MONNQ, Lefrik en Cabaia om een hippe rugzak voor werk te vinden!