Ga terug

Voorpret: 100 op een Hoop via livestream Theater De Schalm Alle talenten

Alle talenten voor de voorstelling '100 op een Hoop' zijn bekend: de repetities kunnen beginnen! Maar eerst wordt er afgetrapt met een feestelijke avond vol vermaak. Dat is al aanstaande maandagavond. Alle hoofdrolspelers zullen live worden voorgesteld, er is een bloemlezing uit het script en er is prachtige muziek. Heel Veldhoven mag daarbij aanwezig zijn, niet in Theater De Schalm, maar via een livestream.

Je kunt de kick-off dus gewoon thuis bijwonen. Op maandagavond 12 oktober van 19.30 tot 20.30 uur is er een livestream die je via de link https://vimeo.com/event/359264 aanzet. Het is de officiële aftrap voor de nieuwe fase van het theaterproject in het kader van het honderdjarig bestaan van de Gemeente Veldhoven, Het Concert van de Eeuw. Zo kunnen we samen weer eens genieten van een avondje cultureel Veldhoven.

Voorpret
De organisatie heeft gekozen voor deze opzet vanwege de aangescherpte coronaregels. Op deze manier hebben alle inwoners van Veldhoven op een veilige manier voorpret. Voorpret voor de voorstelling die uiteindelijk in het najaar van 2021 zal plaatsvinden in Theater De Schalm over de geschiedenis van Veldhoven. Vol humor, ontroering, historie en spektakel. Het Concert van de Eeuw: 100 op een Hoop.

Informatie

  • Het Concert van de Eeuw

  • Kick-off: 100 op een Hoop

  • Datum: maandag 12 oktober van 19.30 tot 20.30 uur

  • Locatie: thuis via een livestream

  • Livestream link: https://vimeo.com/event/359264

  • Deze link staat ook op Facebook - Het Concert van de Eeuw