Partner

17 maart 2023

Transport & Logistiek

Voorjaarsshow bij Autobedrijf Van den Udenhout

Bij Autobedrijf Van den Udenhout wordt de start van de lente groots gevierd met de Voorjaarsshow, van vrijdag 24 maart t/m koopzondag 26 maart. Tijdens dit eerste lenteweekend van 2023 worden bezoekers op feestelijke en laagdrempelige wijze ontvangen in de showrooms in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss en Boxtel. En voor wie op zoek is naar een nieuwe auto of e-bike, gelden scherpe acties.

E-bikes ervaren bij de Kalkhoff testtruck
Tijdens de Voorjaarsshow komt de speciale Kalkhoff Testtruck over uit Duitsland, naar Balkweg 6 in Den Bosch. Zo is het mogelijk om meer dan 20 verschillende e-bikes vrijblijvend te ervaren tijdens proefritten. En wie besluit een Kalkhoff e-bike aan te schaffen, ontvangt een gratis fietshelm én een extra scherpe prijs op geselecteerde modellen.

Keversleuteldagen
Op zaterdag 25 maart vinden de Keversleuteldagen weer traditioneel plaats bij Van den Udenhout op Balkweg 1 in Den Bosch. Eigenaren van Kevers en andere luchtgekoelde Volkswagens kunnen hier gratis terecht om de auto te laten controleren, zodat ze dit voorjaar weer veilig de weg op kunnen. Liefhebbers zijn van harte welkom om dit evenement met klassieke Volkswagens te komen aanschouwen.

Voorjaarsdeal
Voor wie op zoek is naar een nieuwe of gebruikte Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, VW Bedrijfswagen gelden er extra scherpe aanbiedingen. Ook is er een ruime voorraad direct beschikbare auto’s. Stap bijvoorbeeld middels Private Groeilease in een nieuwe auto vanaf € 299,- per maand. De zakelijke rijder kan binnen één week in een nieuwe auto stappen dankzij de grote voorraad direct leverbare auto’s.