5 februari 2024

Retail & MarketingLifestyle

Voorjaar 2024 opent warenhuis TK Maxx 17e vestiging in ‘s Hertogenbosch

Koopjesliefhebbers kunnen dit voorjaar hun hart ophalen in centrum van Den Bosch

Off-price retailer TX Maxx opent in het voorjaar van 2024 de zeventiende vestiging in Nederland, midden in de binnenstad van Den Bosch. De nieuwe locatie van het warenhuis is gevestigd aan de Pensmarkt in het befaamde shopping gedeelte rond de markt. Met de opening verrijkt TK Maxx het winkelaanbod van Den Bosch en genereert het warenhuis ongeveer 60 retailbanen.

Vanaf de opening kunnen koopjesliefhebbers in Den Bosch hun hart ophalen. Het warenhuis biedt grote merken en designeritems, altijd tot wel 60% goedkoper dan de adviesprijs. Nog even en het is zover. De komende maanden wordt hard gewerkt om het pand, waar voorheen  Etos en Hudson’s Bay huisvestte, in gereedheid te brengen. Dan kunnen shop-fans uit de regio de winkel met een oppervlakte van meer dan 2.400 vierkante meter verkennen. Het brede aanbod is verdeeld over de begane grond en kelder: van mode en schoenen voor het hele gezin tot accessoires, beauty, speelgoed en homeware. Alles onder één dak.

Een uitbreiding van retail, groei en talent
De komst van de nieuwe winkel draagt niet alleen bij aan het winkelaanbod in hartje Den Bosch, maar ook aan het aantal nieuwe banen in de omgeving. TK Maxx genereert zo’n 60 nieuwe banen in de stad. Vacatures zullen worden vervuld door zowel interne als externe kandidaten en ook door middel van lopende samenwerkingen met het UWV en de gemeente.

Uniek winkelconcept
Sinds de komst van TK Maxx naar Nederland, zeven jaar geleden, heeft de off-price retailer winkels geopend door heel het land, met aan het Damrak in Amsterdam haar grootste winkel. Vanaf het voorjaar 2024 is Den Bosch dit unieke winkelconcept rijker, waarbij consumenten goed waar voor hun geld krijgen. Voor het voordelige designeraanbod reizen inkopers van het warenhuis de wereld af en zorgen voor een doorlopend nieuw aanbod, met meerdere leveringen per week. Er is geen voorraadruimte achterin de winkel, weg is dus ook écht weg. Daarmee creëert de retailer een ervaring van schatzoeken. 

Opening: voorjaar 2024
Adres: Pensmarkt 6-8,’s Hertogenbosch