Ga terug

16 april 2019

Leisure & Cultuur

Volop inspiratie in vernieuwde Serengeti Lounge

Dinsdagochtend werd in Beekse Bergen de geheel vernieuwde Serengeti Lounge geopend. Na een grondige metamorfose is de ruimte klaar voor de toekomst en biedt deze dankzij vernieuwde technische faciliteiten alles voor een geslaagde bijeenkomst.

Stijlvol met een Afrikaanse touch

De zaal is uitgevoerd in een eigentijdse stijl, met Zuid-Afrikaanse invloeden. De warme kleuren zorgen voor een sfeervolle, warme uitstraling. De wanden zijn voorzien van een spectaculair uitzicht op een van de savannes van Safari Resort Beekse Bergen.

Veel daglicht en plug-and-play

Met de verbouwing van de ruimte is rekening gehouden met de wensen van eventmanagers en organisatoren. Naast een sfeervolle inrichting, is de ruimte ook voorzien van een geheel nieuw Bose geluidssysteem en een vast doorzichtscherm waardoor er nooit iemand door de projectie heen loopt. Overdag bieden de grote ramen veel natuurlijk daglicht, maar kan door middel van gordijnen ook verduisterd worden. De dimbare en in kleur verstelbare LED spots, zetten iedere bijeenkomst in het juiste licht.

Inspiratie gegarandeerd bij Beekse Bergen

Beekse Bergen biedt een gevarieerd aanbod voor zakelijke events. Door de unieke combinatie van het Safaripark, het luxueuze en unieke Safari Resort en Event Center, is inspiratie altijd gegarandeerd. Of het nu gaat om een vergadering of een meerdaags event, bij Beekse Bergen is het mogelijk!

Gerelateerd