Ga terug

8 februari 2021

LifestyleLeisure & Cultuur

Volop Carnavalsfeer bij Omroep Land van Cuijk radio en tv

Het leek even een zeer bescheiden Carnaval te worden in het Land van Cuijk. De kroegen en straten blijven verstokt van feestende en hossende carnavalsvierders. In samenwerking met veel bekende en regionale artiesten komen tijdens de vier feestdagen artiesten zoals De Deurzakkers, Peter Selie, het Feestteam, Veul Gere, Huub Hangop en velen anderen voorbij in de programma’s van Omroep Land van Cuijk. Zo is er een speciaal Barretje 0486, een programma van Jolanda Linders met daarin als speciale gast zijne dorstlustige hoogheid Prins Tita XL van Pothuusburg. In dit vraaggesprek laat Dennis Vermeulen zien wie de man achter Prins Carnaval van Grave is. Dennis is dit jaar voor de 2e keer heerser van Pothuusburg.

Barretje 0486 is tijdens de Carnaval ook het decor voor de onthulling van de Pothuusburgse Carnavalskrant en de stamplaats van het programma ‘1 Uurtje Vooraf’. In het radioprogramma De Avondclub zijn de carnaval artiesten Arno Sloot, CV De Kapotte Kachels, ronnie Ruysdael en Veule Gere telefonisch te gast.

Een decor van onthulling

Zowel op zaterdag en zondag met herhalingen op maandag en dinsdag presenteren Linders&Linders in ‘1 Uurtje Vooraf’ op Omroep Land van Cuijk tv. Kijkers en luisteraars kunnen meedingen voor een groot ‘bier&worst pakket’, samengesteld door sidekick Martijn Tap in samenwerking met 9 bierbrouwers uit het Land van Cuijk en worstenbroodjes van de Molen uit Mill. Door jouw carnaval outfit te fotograferen en voor maandag 15 februari door te sturen naar de Omroep kan je tijdens de Carnaval in het bezit komen van een dergelijk pakket.

Deze uitzendingen zijn tijdens de Carnavals dagen vanaf de 12e te zien in de uitzendcarrousel op Omroep Land van Cuijk.

Meer informatie

Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via jolanda@0486tv.nl

De programma’s zijn o.a. te volgen via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475, en streaming via de website: www.omroeplandvancuijk.nl