7 december 2021

Vastgoed

Vastgoed Spanje

Ook soms het regenachtige weer zo beu en verlang je naar een warm klimaat?….Wellicht is die droom voor het kopen van een huis in Spanje dichterbij dan je ooit had gedacht. Het begint met verlangen en dromen en dan besluit je de stap te willen maken, maar waar begin je?

Maak een begin bij Best-Housing
Je begint gewoon in Holland, bij ons op kantoor. We maken geheel vrijblijvend een eerste afspraak en geven direct antwoord op al je vragen. We lichten alles toe en geven de verschillen aan met het kopen van een woning in Nederland of in Spanje. Vervolgens maken we samen een inventarisatie van alle wensen, bepalen de locatie en zetten een zoekopdracht uit.

Concrete plannen!
Wanneer de plannen concreet zijn brengen wij je vervolgens in contact met onze lokaal Nederlands en Spaanse sprekende makelaar: Sonja Trompetter van Spainsol in Marbella. Sonja is reeds meer dan 20 jaar actief in de toeristische regio van het district Malaga. O.a. ervaring met bekende steden aan de Costa del Sol zoals: Fuengirola, Torremolinos, Benalmadena, Mijas, Marbella, Golden Mile, Puerto Banus, Nueva Andalucia, San Pedro, Benahavis, Estepona. Wij kunnen u zowel bestaande als nieuwbouw woningen laten zien. Heeft u een woning gezien bij een andere makelaar dan nemen wij contact voor u op, zodat wij het aanspreekpunt blijven. Wij gaan dus absoluut jouw droomhuis vinden!

Waarom kiezen voor Best Housing?
Best Housing heeft directe contacten met Spainsol en wij kunnen niet alleen helpen in het aankoopproces maar ook bij de verkoop van je 2e woning, bij de verhuur van je vakantiewoning voor zowel korte- als lange termijn verhuur en bieden ook property management, zodat steeds de woning weer schoon is voor een volgende huurder. Het aanbod is zeer divers, neem snel een kijkje op onze website onder het kopje “sectie Spanje”. Niet gevonden wat je zoekt, bel ons zeker even. Het gehele aankoopproces is op no cure, no pay basis. Ook wanneer uiteindelijk die droomwoning is gevonden, via welke makelaar dan ook of wellicht uit eigen portefeuille van Spainsol, het is zo geregeld dat de koper geen makelaarskosten betaald, dus ook niet voor de zoekopdracht zoal in Nederland het geval is.

Afspraak maken!
Afspraak maken?Wil je ook binnenkort je eigen stekje in de zon? Wacht niet langer en maak een afspraak. Wij ontzorgen van a tot z! We helpen met het verstrekken van een eventuele hypotheek, we zorgen voor het contact met een (Nederlands sprekende) advocaat en notaris, die samen weer zorgen voor een volmacht, spaanse bankrekeningen, water- en elektriciteitscontracten, verhuurlicenties etcetera.

Estepona, nieuwbouw appartementen direct aan zee, vanaf € 224.000,--. Keuze uit 2,- 3- en 4-kamer appartementen met 1 of 2 badkamers.

Telefoonnummer: 0499-764000
Mobiel: 06-50650097

Home - Beste Huisvesting (best-housing.nl)