Partner

1 maart 2023

Lifestyle

Vanaf nu ook muziekevenementen op XPRNCS!

Beste muziekliefhebber,
U ziet het goed! Al jaren openen onze mailing met "Beste sportliefhebber" maar nu zet XPRNCS haar eerste stappen in VIP belevingen in de muziek! 

We zijn erg trots dat we bij de traditionele opening van het festivalseizoen Ultimate VIP Arrangementen kunnen aanbieden. Zie het geweldige aanbod hieronder, maar er is meer! 

Voor de échte liefhebber van sport & muziek arrangementen hebben we vanaf nu een XPRNCS Membership.

Paaspop
7 t/m 9 april

Beleef Paaspop als nooit tevoren met luxe VIP-arrangementen! Wil je het festival op unieke en luxe wijze beleven? Of ga je samen met jouw relaties of personeel voor een onvergetelijke en ultieme aftrap van het festivalseizoen? Met een Paaspop Ultimate VIP-arrangement zit je goed!

Om u als sport- en muziekliefhebber de kans te geven altijd als eerste en extra aanbod te krijgen krijgt u bij aanschaf van minimaal twee Paaspop arrangementen een gratis XPRNCS Membership gedurende 2023. Check ook het volgende artikel in deze nieuwsbrief!

Voor meer informatie klik hier

XPRNCS Membership
Exclusief

Zoekt u wel eens unieke belevingen en VIP arrangementen in sport of muziek die niet door iedereen te bestellen zijn? Dan is het XPRNCS Membership iets voor u! Diverse organisaties werken met XPRNCS.com samen en willen hun meest exclusieve arrangementen alleen aan een besloten doelgroep aanbieden. Als XPRNCS Member krijgt u extra aanbod en altijd voorrang op de reguliere verkoop!

Check op de website de voordelen, voorwaarden en kosten.